SEO bureau

Ook bovenaan in Google?

Welk SEO bureau helpt je bovenaan de zoekresultaten in Google te komen? Een goed zoekmachine optimalisatie bureau pakt de drie belangrijke pijlers van SEO aan. Het gaat om de techniek, om content en om online autoriteit. Pas als die drie op niveau zijn zal je merken dat de vindbaarheid verbetert, dus dat je een hogere positie in Google bemachtigt.

Let op: gaan we voor je aan de slag met SEO? We richten ons op de gratis zoekresultaten, meteen onder de advertenties in Google. Dus wil je helemaal bovenaan staan op de zoekresultatenpagina (SERP)? Met SEA zorgen we ervoor dat je met een betaalde advertentie op de eerste plaats komt. Je betaalt dan per klik. Als we de vindbaarheid voor SEO verbeteren is iedere klik gewoon gratis. Uiteraard kunnen we de beide strategieën uitstekend voor je combineren.

SEO aanpak
 • SEO analyse & opstart

  Analyse van de huidige SEO resultaten in search console, analytics + tooling.

 • Zoekwoorden brainstorm

  Zoekwoorden brainstorm en content mapping van de zoekwoorden en pagina structuur.

 • Zoekwoorden onderzoek

  Op basis van de zoekwoorden brainstorm wordt zoekwoorden onderzoek gedaan naar de zoekwoorden met de meeste potentie.

 • Linkbuilding en opschalen

  Domain authority verhogen van de belangrijkste pagina’s, dit op basis van linkbuilding en rapportage.

Zoekmachine optimalisatie in 3 stappen

1Technisch sterke basis We werken als SEO bureau aan een sterke technische basis voor jouw website. Hoe zit het bijvoorbeeld met de laadtijd en klopt de interne linkstructuur? We doen een grondige scan van jouw website, om helder boven tafel te krijgen waar de bottlenecks zitten. Zodra de website technisch vlekkeloos werkt kunnen we aan de slag met de optimalisatie van content.
2Content die traffic aantrekt Goede content trekt traffic aan naar de website. En minstens zo belangrijk, de content vertelt het verhaal dat jouw bezoekers graag willen lezen. We optimaliseren bestaande content voor de belangrijke zoektermen. En we doen suggesties voor nieuwe blogs en/of (landings)pagina’s, bijvoorbeeld op basis van een zoekwoordenonderzoek.
3Overtuigende online autoriteit Sterke content verdient links vanaf andere websites. We gaan aan de slag met linkbuilding en bouwen op die manier aan de online autoriteit van jouw website. Dit laat Google en andere zoekmachines zien dat je een interessant verhaal te vertellen hebt. Het levert je een hoge positie op in de zoekresultaten, specifiek voor de voor jou belangrijke zoektermen.

We helpen je als zoekmachine marketing bureau niet alleen de drie pijlers op orde te krijgen, we doen dat bovendien in de juiste volgorde. Zonder technische basis heeft nieuwe content weinig waarde. En is er geen content om naar de linken? Dan valt het niet mee om meer online autoriteit op te bouwen. Daarom werken we volgens deze drie stappen:

Voor deze klanten realiseerden we al online groei

SEO bedrijf en aandacht voor conversie

Zoek je een SEO bedrijf dat je helpt met zoekmachine marketing en de optimalisatie voor Google? Wij bouwen structureel aan betere posities in de zoekresultaten. En klikken bezoekers jouw website eenmaal aan? Onze aandacht voor conversie zorgt ervoor dat bezoekers daadwerkelijk interesse krijgen in jouw producten en diensten. En als het goed is converteren. Ze doen een aankoop, een aanvraag of nemen contact met je op.

Onze marketing partners

Zoekmachine marketing bureau

We zijn jouw SEO bureau dat actief werkt aan het verbeteren van de zoekmachine optimalisatie. We werken aan Search Engine Optimization (SEO), door de website zo in te richten dat zowel bezoekers als zoekmachines die optimaal verwerken.

Aandacht voor SEO verbetert de vindbaarheid van jouw website. Google en andere zoekmachines tonen jouw website hoger in de zoekresultaten, voor de belangrijke zoektermen die bezoekers en klanten gebruiken.

Award winning company