SEO – Search Engine Optimization

Wil je online beter gevonden worden door zoekmachines zoals Google? Door de juiste SEO (Search Engine Optimization) technieken toe te passen, trek je meer bezoekers naar je website. Het duurt meestal een paar maanden totdat het resultaat zichtbaar wordt, maar het effect blijft lang doorwerken. Je krijgt er relevante bezoekers en conversies voor terug. En dat zonder online adverteren met advertentiekosten. SEO is namelijk de onbetaalde manier van beter ranken in zoekmachines om bezoekers aan te trekken.  

Neem contact op

De basis van SEO

Er zijn verschillende aspecten die ervoor zorgen dat jouw website beter vindbaar wordt binnen de zoekmachines, zoals Google en Bing. Binnen SEO zijn er drie belangrijke componenten en dat zijn Content, Techniek en Autoriteit. Op deze pagina vind je wat Comaxx op SEO vlak voor jouw business kan betekenen.

De drie componenten van SEO

Content

SEO-teksten dragen bij aan het beter gevonden worden in zoekmachines, zoals Google. Daarnaast laat je de bezoekers tegelijkertijd kwalitatieve content zien. De content kan worden verwerkt op de belangrijkste pagina’s, zoals product pagina’s (PDP), blogs en andere relevante pagina’s. We combineren data met onze kennis om maximale resultaten te behalen.

Techniek

De manier waarop een website is gebouwd heeft invloed op de organische ranking in Google en Bing. Alle technische aspecten daarvan vormen de basis voor technische SEO. Bij het ontwikkelen van een nieuwe website is het belangrijk dat de migratie goed gaat, omdat die enorme impact kan hebben op opgebouwde autoriteit. Wij beschikken over de juiste kennis om dit soepel te laten verlopen.

Autoriteit

De autoriteit van een website laat zien hoe betrouwbaar de zoekmachines, de informatie op jouw website, vindt. Hoe beter de reputatie van de website is, hoe hoger Google jou laat scoren.

Samenwerken?

Klaar om het maximale uit jouw SEO strategie te halen? Neem contact met ons op! 

  • Samen online succes behalen
  • Ontvang vrijblijvend persoonlijk en professioneel advies
  • Meer dan 20 jaar online ervaring

 

Comaxx neemt je privacy serieus, dus we gebruiken jouw persoonsgegevens alleen voor administratieve doeleinden en om de producten en services te leveren die je bij ons opvraagt. Uitschrijven kan op elk gewenst moment. Zie hier het volledige cookie- en privacybeleid.

Wij realiseerden
extra online groei voor: