Overheid specialist

Bij Comaxx begrijpen we de unieke uitdagingen op digitaal gebied voor de overheidssector. Wij bieden gespecialiseerde diensten aan die zijn toegespitst op het voldoen aan de specifieke behoeften voor de online aanwezigheid van overheidsorganisaties. We maken digitale oplossingen op maat voor grotere websites, multi-websites en letten daarbij op de digitale toegankelijkheid (WCAG).

Contact met onze overheidspecialist

Digitale oplossingen voor overheidsinstellingen 

Met onze toegankelijke en gebruiksvriendelijke websites voor de overheid bieden we bezoekers een betere dienstverlening. We geven prioriteit aan de beveiliging van gebruikersgegevens en zijn de websites compliance met regelgeving zoals de AVG en de WCAG. Ons doel is om overheidsorganisaties te ondersteunen bij hun digitale uitdagingen, zodat zij hun doelgroep een betere service kunnen geven.

Onze (semi)overheids
klanten

Samenwerken?

Klaar om samen het maximale uit jouw overheidsorganisatie te halen? Neem contact met ons op! 

  • Samen online succes behalen
  • Ontvang vrijblijvend persoonlijk en professioneel advies
  • Meer dan 20 jaar online ervaring

 

Comaxx neemt je privacy serieus, dus we gebruiken jouw persoonsgegevens alleen voor administratieve doeleinden en om de producten en services te leveren die je bij ons opvraagt. Uitschrijven kan op elk gewenst moment. Zie hier het volledige cookie- en privacybeleid.

Wij realiseerden
extra online groei voor: