Linkbuilding

Heb je moeite met het verbeteren van jouw website’s zichtbaarheid in zoekmachines? Of wil je gewoon meer kwalitatief verkeer naar jouw website trekken? Start dan met het bouwen van een effectieve linkbuildingstrategie. 

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van zoekmachineoptimalisatie (SEO). Het gaat om het verkrijgen van links van andere websites naar je eigen website. Wanneer dit goed wordt uitgevoerd, kan het helpen een hogere ranking in zoekmachineresultaten te bereiken, wat leidt tot meer online zichtbaarheid en bezoekers.  

Een link is een manier voor gebruikers om tussen pagina’s online te navigeren, binnen een website maar ook tussen verschillende websites. Zoekmachines, zoals Google, gebruiken links om het web te crawlen. Ze crawlen de links tussen de individuele pagina’s op jouw website en ze crawlen de links tussen andere websites. Daarom zijn links heel belangrijk voor de zichtbaarheid van jouw website in zoekmachines. 

Linkbuilding strategie

Een effectieve linkbuilding strategie vereist een grondige planning en uitvoering. Het gaat niet om het verzamelen van zoveel mogelijk links, maar juist om het verkrijgen van kwalitatieve links die relevant zijn voor de content op jouw website. Bij Comaxx pakken we het doelgericht aan:  

  • We analyseren de doelgroep en concurrentie om kansen te identificeren. 
  • We creëren kwalitatieve en relevante content waar andere sites graag naar willen linken. 
  • We bouwen relaties met andere websites, influencers en brancheleiders die aansluiten bij jouw markt. 
  • We monitoren de strategie en optimaliseren waar nodig voor continu verbetering. 

Samenwerken?

Klaar om het maximale uit jouw SEO strategie te halen? Neem contact met ons op! 

  • Samen online succes behalen
  • Ontvang vrijblijvend persoonlijk en professioneel advies
  • Meer dan 20 jaar online ervaring

 

Comaxx neemt je privacy serieus, dus we gebruiken jouw persoonsgegevens alleen voor administratieve doeleinden en om de producten en services te leveren die je bij ons opvraagt. Uitschrijven kan op elk gewenst moment. Zie hier het volledige cookie- en privacybeleid.

Wij realiseerden
extra online groei voor: