Recruitment marketing

Het vinden van nieuwe medewerkers kan een grote uitdaging zijn.
Daarom is het hebben van een recruitment marketing strategie belangrijk. 

Contact opnemen

Wanneer je recruitment marketing op een effectieve manier inzet, vind je snel passende kandidaten voor jouw vacatures. Ben je op zoek naar een recruitmentmarketeer die het maximale uit jouw online marketing recruitment strategieën haalt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Ons team van experts in online recruitmarketing staat elke dag voor je klaar om de juiste kandidaten voor jouw bedrijf aan te trekken.

Voordelen van recruitment
marketing bij Comaxx

Het werven van kwalitatieve kandidaten is een lastige klus. Er zijn veel meer vacatures dan kandidaten. Comaxx werft binnen 1 week de juiste kandidaten.

 • 21x goedkoper dan werving en selectie
  De recruitment campagnes van Comaxx zijn zo effectief en kosten aantrekkelijk dat ze 21 x goedkoper zijn dan het inhuren van een werving en selectie bureau. Zo halen we een kost per kandidaat van rond de €20 afhankelijk van de vacature.
 • Inzet Job boards
  Wij kunnen koppelen met verschillende Job boards zoals: Indeed, Google Jobs, Facebook, Linkedin Jobs, Glassdoor en meer. Ook zijn wij partner van Indeed, Facebook, Linkedin en Google.
 • Inzet Google campagnes
  Vindbaar zijn op de juiste termen in Google levert belangrijke resultaten als onderdeel van recruitment campagnes.
 • Inzet social campagnes
  Vindbaar zijn op de juiste termen in Google levert belangrijke resultaten als onderdeel van recruitment campagnes.
 • Koppeling met ATS
  Vindbaar zijn op de juiste termen in Google levert belangrijke resultaten als onderdeel van recruitment campagnes.
 • Sturen op kost per kandidaat
  In plaats van sturen op ads budget sturen wij op een lage kost per kandidaat. Zo wordt bijgestuurd in de recruitment marketing campagnes om een zo laag mogelijke kost per kwalitatieve kandidaat. Uiteindelijke kost per hire.
 • Ontzorging
  Comaxx ontzorgt je bij het werven van de juiste kandidaten. Als bedrijf hoef je slechts aan te geven voor welke vacatures je kandidaten wil werven.
 • Werken-bij website
  Comaxx is specialist in het bouwen van werken-bij websites. Hier wordt employer branding, cultuur, koppeling met ATS, vacature overzicht en filters goed in meegenomen.
“ Door recruitment campagnes van Comaxx hebben we via Indeed binnen een maand 120 kandidaten binnengehaald. Ik kan Comaxx zeker aanbevelen voor recruitment marketing, fijne samenwerking en goede adviezen. “

“ Door recruitment marketing en employer branding campagnes van Comaxx hebben we in 10 maanden 750 kandidaten geworven. Dit met inzet van Indeed, Linkedin, Google, Facebook en Instagram campagnes. In combinatie met HubSpot als ATS kan onze recruitment afdeling de perfecte selectie uitvoeren. “

Samenwerken?

Meer weten over recruitment marketing? Neem contact met ons op! 

 • Samen online succes behalen
 • Ontvang vrijblijvend persoonlijk en professioneel advies
 • Meer dan 20 jaar online ervaring

 

Comaxx neemt je privacy serieus, dus we gebruiken jouw persoonsgegevens alleen voor administratieve doeleinden en om de producten en services te leveren die je bij ons opvraagt. Uitschrijven kan op elk gewenst moment. Zie hier het volledige cookie- en privacybeleid.

Wij realiseerden extra online groei voor: