Social Media

Worstel je met het bereiken van je doelgroep op social media? Bij Comaxx zijn we gepassioneerd over het benutten van de kracht van social media om jouw merk te laten groeien. Met onze creatieve benadering en expertise in zowel organische content als betaalde advertenties, zijn we klaar om je social media aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen.

Neem contact op

Social Media uitbesteden?

Je beheert de social media van het bedrijf waar je werkt en je wilt jouw social media marketing uitbesteden: wie schakel je daarvoor in? Een social media bureau! Belangrijke aspecten zijn goede kennis van de sociale media, ervaring met campagnes en een goed begrip van creativiteit om de aandacht te trekken. 

Het zijn die aspecten die we samenbrengen als we jouw Facebook-advertenties inrichten of zorgen voor meer succes op Instagram of LinkedIn. Dus kijk jij jaloers naar andere bedrijven en merken die hun doelgroep wél weten te bereiken via social media? Of lukt het je niet om die gebruikers te activeren? Met onze inzet bouwen we stap voor stap aan het succes dat je zoekt. 

 

Samenwerken?

Klaar om het maximale uit jouw social media strategie te halen? Neem contact met ons op! 

  • Samen online succes behalen
  • Ontvang vrijblijvend persoonlijk en professioneel advies
  • Meer dan 20 jaar online ervaring

 

Comaxx neemt je privacy serieus, dus we gebruiken jouw persoonsgegevens alleen voor administratieve doeleinden en om de producten en services te leveren die je bij ons opvraagt. Uitschrijven kan op elk gewenst moment. Zie hier het volledige cookie- en privacybeleid.

Wij realiseerden
extra online groei voor: