Social Media

Wil je als merk je naamsbekendheid vergroten? Een specifieke doelgroep die geïnteresseerd is in jouw merk op een effectieve manier bereiken? En met deze doelgroep een langdurige relatie opbouwen? Zorg dan voor een krachtige social media marketing strategie voor jouw bedrijf. Het is niet alleen de sleutel tot het bereiken van je doelgroep, maar ook tot het opbouwen van een sterke merkidentiteit en het genereren van waardevolle leads.  

Neem contact op

Comaxx heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het bouwen van webshops. Een webshop laten maken: wat komt daarbij kijken?

Goede webwinkels zijn het verlengstuk van fysieke winkels of staan volledig op zichzelf. Ze bieden klanten een fijne winkelervaring en creëren op die manier (extra) online omzet.

Wat kun je met social media?

Bij social media moet je met veel punten rekening houden. Jouw social media accounts zijn hét visitekaartje van jouw merk. Het is daarom belangrijk dat wanneer een potentiële klant bijvoorbeeld jouw Instagram pagina bezoekt, dat in één oogopslag duidelijk is wat je als bedrijf doet en waar je voor staat. Daarnaast is het posten van relevante content op het juiste moment ontzettend belangrijk om je doelgroep aan je te binden. Betrek ook je doelgroep door een community te bouwen. Vraag om hun mening en bedenk manieren waardoor jouw doelgroep zich gehoord voelt en met elkaar en jouw merk in gesprek gaat. Dit zijn belangrijke acties die horen bij een succesvolle social media marketing strategie. 

Social media bureau

Schakel een social media bureau in dat begrijpt hoe jouw doelgroep beweegt online. Zitten jouw volgers vooral op Facebook, Instagram of juist op LinkedIn? Kijken ze video’s op YouTube of TikTok of zoeken ze inspiratie op Pinterest? Ieder platform heeft z’n eigen gebruikers en voordelen. Door daarop in te spelen zorgen we er als social media marketing bureau voor dat jij een zo groot en specifiek mogelijk bereik creëert. Als social media bureau beoordelen we samen met jou waar de kansen liggen. En hoe je jouw doelgroep het best kunt bereiken.

Samenwerken?

Klaar om het maximale uit jouw social media strategie te halen? Neem contact met ons op! 

  • Samen online succes behalen
  • Ontvang vrijblijvend persoonlijk en professioneel advies
  • Meer dan 20 jaar online ervaring

 

Comaxx neemt je privacy serieus, dus we gebruiken jouw persoonsgegevens alleen voor administratieve doeleinden en om de producten en services te leveren die je bij ons opvraagt. Uitschrijven kan op elk gewenst moment. Zie hier het volledige cookie- en privacybeleid.

Wij realiseerden
extra online groei voor: