Webshop laten maken

Magento geldt wereldwijd als de meest gebruikte software voor professionele webshops. Uiteraard biedt de software een responsive design, optimale veiligheid en een zo gebruiksvriendelijk mogelijke online ervaring. Daarnaast kun jij jouw professionele webshop op maat laten maken.
Belangrijke voordelen van Magento 2 zijn daarbij de nieuwe Visual Design Editor, CSS pre-processing en de Magento 2 UI Library.

Een professionele webwinkel laten maken?

Specialist in Magento webshops & Woocommerce shops

Al meer dan 20 jaar ervaring in het bouwen van webshops. Een webwinkel laten bouwen: wat komt daarbij kijken? Goede webwinkels zijn het verlengstuk van fysieke winkels of staan volledig op zichzelf. Ze bieden klanten een fijne winkelervaring en creëren op die manier (extra) online omzet.

Wil je een professionele Magento webshop laten maken? Of ben je benieuwd waarop je moet letten als je een webwinkel laat bouwen? Of wil je juist een Woocommerce website laten maken?
Onze e-commerce specialisten kunnen je helpen!

Magento Award winning company

Meertalige Magento 2 webshop

SARIS: een conversie gedreven Magento 2 webshop voor B2B en B2C
Lees meer

Waarmee wil jij online groeien?
 • Magento 2 webshops

  Wij bouwen award winning en multi language Magento webshops.

 • Woocommerce webshops

  Nog niet toe aan Magento? Wij bouwen maatwerk Woocommerce webshops.

 • B2B webshop

  B2B E-commerce wordt steeds belangrijker. Wij bouwen maatwerk B2B Magento webshops.

Magento webshop laten maken: drie voordelen

 • Professionele mogelijkheden
  Je wilt een professionele webshop laten maken die professioneel oogt en werkt. Magento is dan de beste keuze. Creëer een gebruiksvriendelijke online ervaring. Gebruik specifieke kortingen, doe suggesties en aanbevelingen bij aankopen en houd gegevens bij die je helpen de webwinkel verder te optimaliseren.
 • Korte laadtijd: snelle webshop
  De razendsnelle laadtijd garandeert een snelle webshop. Dat verbetert de gebruikerservaring bij klanten. Bovendien draagt het bij aan een zo hoog mogelijke positie binnen de zoekresultaten (SEO).
 • Mobielvriendelijk: 100% responsive
  Je kunt een Magento webshop laten maken die natuurlijk 100% mobielvriendelijk is. Het responsive design schaalt mee met het scherm dat de bezoeker gebruikt. Op die manier komt de webwinkel altijd zo goed mogelijk over, zowel op een desktop, laptop, tablet als smartphone.

Professionele webshop laten bouwen

Wil je een professionele webshop laten maken? We ontwerpen een fris design en ontwikkelen een sterke back-end die de fundering vormt voor de webwinkel. Dus voer je een enorm uitgebreid assortiment? Wil je de producten zo aantrekkelijk mogelijk presenteren? Of zoek je naar een manier om de fysieke winkel online door te vertalen?

Dat zijn typische situaties waar we sterk in zijn. Wij begrijpen wat jij belangrijk vindt in een webshop. Ondertussen kennen we Magento, de mogelijkheden daarvan en hoe we die optimaal voor je kunnen inzetten. Het resultaat is een webwinkel die online zoveel mogelijk omzet genereert.

Tip: wil je de webshop koppelen aan een kassasysteem of andere systemen die je al gebruikt? Magento biedt daarvoor geavanceerde mogelijkheden. We vertellen je er graag meer over of kunnen je voorbeelden laten zien van andere systemen die we aan elkaar hebben gekoppeld.

Magento-SEO-scan

Magento 2 maatwerk webshops

Comaxx bouwt maatwerk Magento webshops. Deze zijn te koppelen met verschillende systemen, zoals:

 • Webshop koppelen met Pim systeem
 • Magento koppelen met inkoop systeem
 • Magento ERP systeem (OC koppeling)
 • Magento direct koppelen met leveranciers
 • Product data koppelen aan een webshop
 • Webshop CRM koppeling
 • Drop shipment via webshop
 • Exact webshop koppeling
 • OCI koppeling Magento

Magento webshop laten maken

Laat de webwinkel maken waar je altijd al mee wilde beginnen of zet de stap naar een meer professionele webwinkel. Dus worden het jouw eerste stappen in e-commerce of heb je daarin juist al wat ervaring? Wij begrijpen wat er belangrijk is en welke behoeften je hebt. We nemen je aan de digitale hand of laten je zien welke stappen we voor je kunnen zetten.

Onze marketing partners

Woocommerce webshop laten maken

Als jij een webshop/webwinkel wilt laten maken vertellen we je graag meer over Magento 2 E-commerce sites en de e-commerce sites die we daarmee ontwikkelen. Het is de belangrijkste stap naar (meer) online omzet, uiteraard in jouw huisstijl en met een fris ontwerp.

Onze diensten

Dus heb je een idee waarvan je al precies weet welke mogelijkheden het moet bieden? Of gaat het om een vage schets waarbij je hulp zoekt om dat uit te werken? Dat is waar we als webdevelopmentbureau en agency sterk in zijn.

Webshop laten maken? Bekijk hier de mogelijkheden.

Een Woocommerce of Magento (2) webshop laten maken?

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jou? Neem contact met ons op via onderstaand formulier of de chat!

 • Meer dan 20 jaar ervaring

 • Award winning

 • Online groei gegarandeerd

Wij behaalden resultaten voor
 • royalcanin
 • dc klinieken

Of bereik ons via

Maandag tot en met vrijdag 08:30 – 17:30

lijn