Webshop laten maken

Wil jij voor jouw bedrijf een webshop laten maken? Bij Comaxx begrijpen we dat een webshop meer is dan alleen een online verkoopkanaal. Het is jouw digitale winkel waar klanten zien wie je bent en waar je voor staat. Met een webshop kun je een onvergetelijke indruk achterlaten om ervoor te zorgen dat je klanten steeds weer terugkomen. Comaxx staat voor je klaar om jouw ideeën om te toveren tot realiteit.

Comaxx heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het bouwen van webshops. Een webshop laten bouwen: wat komt daarbij kijken? Goede webwinkels zijn het verlengstuk van fysieke winkels of staan volledig op zichzelf. Ze bieden klanten een fijne winkelervaring en creëren op die manier (extra) online omzet.

Hoe Comaxx je kan helpen

Als full service online bureau hebben wij developers, online marketeers en designers in ons team voor je klaarstaan. Op deze manier kunnen wij jou compleet ontzorgen op het gebied van development, creatie, onderhoud en advies. Onze specialisten zijn daarnaast thuis in verschillende webshop CMS-platformen zoals Magento, WooCommerce en Shopware. Technisch gedoe? Ingewikkelde codes? Laat dat maar aan ons over!

Magento webshop laten maken

Magento geldt wereldwijd als de meest gebruikte software voor professionele webshops. Uiteraard biedt de software een responsive design, optimale veiligheid en een zo gebruiksvriendelijk mogelijke online ervaring. Daarnaast kun jij jouw professionele webshop op maat laten maken.
Belangrijke voordelen van Magento 2 zijn daarbij de nieuwe Visual Design Editor, CSS pre-processing en de Magento 2 UI Library. Magento gebruik je voornamelijk bij middelgrote tot grote bedrijven met complexe eisen.

WooCommerce webshop laten maken

WooCommerce is een goede keuze voor kleine tot middelgrote bedrijven die een gebruiksvriendelijke en kosteneffectieve oplossing zoeken voor hun online winkel. Als een plug-in voor WordPress, combineert WooCommerce het gemak van het beheren van een website met de functionaliteit van een volwaardige webshop. Deze combinatie maakt het een ideale keuze voor bedrijven die al vertrouwd zijn met WordPress. Met WooCommerce krijg je toegang tot een grote keuze aan thema’s en plug-ins, waardoor jij je webshop volledig naar wens kunt aanpassen. Bovendien is WooCommerce bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface en eenvoudige integratie met diverse betalingsgateways.

Shopware webshop laten maken

Shopware is een toonaangevend e-commerce platform dat zich onderscheidt door zijn moderne design, gebruiksgemak en krachtige functionaliteiten. Daarnaast biedt Shopware verschillende marketingtools en uitstekende SEO-optimalisatie waardoor je webshop goed presteert in zoekmachines.

Een professionele webwinkel laten maken? Klik op dan op de knop
 • Meer dan 20 jaar ervaring

 • Award winning

 • Online groei gegarandeerd

Specialist in Magento, WooCommerce en Shopware

Al meer dan 20 jaar ervaring in het bouwen van webshops. Een webwinkel laten bouwen: wat komt daarbij kijken? Goede webwinkels zijn het verlengstuk van fysieke winkels of staan volledig op zichzelf. Ze bieden klanten een fijne winkelervaring en creëren op die manier (extra) online omzet.

Wil je een professionele Magento webshop laten maken? Of ben je benieuwd waarop je moet letten als je een webwinkel laat bouwen? Of wil je juist een Woocommerce of Shopware website laten maken?
Onze e-commerce specialisten kunnen je helpen!

Onze diensten

Dus heb je een idee waarvan je al precies weet welke mogelijkheden het moet bieden? Of gaat het om een vage schets waarbij je hulp zoekt om dat uit te werken? Dat is waar we als webdevelopmentbureau en agency sterk in zijn.

Webshop laten maken? Bekijk hier de mogelijkheden.


Magento Award winning company

Meertalige Magento 2 webshop

SARIS: een conversie gedreven Magento 2 webshop voor B2B en B2C
Lees meer

Waarmee wil jij online groeien?
 • Magento 2 webshops

  Wij bouwen award winning en multi language Magento webshops.

 • Woocommerce webshops

  Nog niet toe aan Magento? Wij bouwen maatwerk Woocommerce webshops.

 • Shopware webshops

  Als Shopware partner kunnen wij webshops maken of in beheer nemen. Daarnaast geven we graag advies.

Magento webshop laten maken: drie voordelen

 • Professionele mogelijkheden
  Je wilt een professionele webshop laten maken die professioneel oogt en werkt. Magento is dan de beste keuze. Creëer een gebruiksvriendelijke online ervaring. Gebruik specifieke kortingen, doe suggesties en aanbevelingen bij aankopen en houd gegevens bij die je helpen de webwinkel verder te optimaliseren.
 • Korte laadtijd: snelle webshop
  De razendsnelle laadtijd garandeert een snelle webshop. Dat verbetert de gebruikerservaring bij klanten. Bovendien draagt het bij aan een zo hoog mogelijke positie binnen de zoekresultaten (SEO).
 • Mobielvriendelijk: 100% responsive
  Je kunt een Magento webshop laten maken die natuurlijk 100% mobielvriendelijk is. Het responsive design schaalt mee met het scherm dat de bezoeker gebruikt. Op die manier komt de webwinkel altijd zo goed mogelijk over, zowel op een desktop, laptop, tablet als smartphone.

Professionele webshop laten bouwen

Wil je een professionele webshop laten maken? We ontwerpen een fris design en ontwikkelen een sterke back-end die de fundering vormt voor de webwinkel. Dus voer je een enorm uitgebreid assortiment? Wil je de producten zo aantrekkelijk mogelijk presenteren? Of zoek je naar een manier om de fysieke winkel online door te vertalen?

Dat zijn typische situaties waar we sterk in zijn. Wij begrijpen wat jij belangrijk vindt in een webshop. Ondertussen kennen we Magento, de mogelijkheden daarvan en hoe we die optimaal voor je kunnen inzetten. Het resultaat is een webwinkel die online zoveel mogelijk omzet genereert.

Tip: wil je de webshop koppelen aan een kassasysteem of andere systemen die je al gebruikt? Magento biedt daarvoor geavanceerde mogelijkheden. We vertellen je er graag meer over of kunnen je voorbeelden laten zien van andere systemen die we aan elkaar hebben gekoppeld.

Magento-SEO-scan

Magento 2 maatwerk webshops

Comaxx bouwt maatwerk Magento webshops. Deze zijn te koppelen met verschillende systemen, zoals:

 • Webshop koppelen met Pim systeem
 • Magento koppelen met inkoop systeem
 • Magento ERP systeem (OC koppeling)
 • Magento direct koppelen met leveranciers
 • Product data koppelen aan een webshop
 • Webshop CRM koppeling
 • Drop shipment via webshop
 • Exact webshop koppeling
 • OCI koppeling Magento

Magento webshop laten maken

Laat de webwinkel maken waar je altijd al mee wilde beginnen of zet de stap naar een meer professionele webwinkel. Dus worden het jouw eerste stappen in e-commerce of heb je daarin juist al wat ervaring? Wij begrijpen wat er belangrijk is en welke behoeften je hebt. We nemen je aan de digitale hand of laten je zien welke stappen we voor je kunnen zetten.

Onze marketing partners

Een Woocommerce, Shopware of Magento webshop laten maken?

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jou? Neem contact met ons op via onderstaand formulier of de chat!

 • Meer dan 20 jaar ervaring

 • Award winning

 • Online groei gegarandeerd

Wij behaalden resultaten voor
 • royalcanin
 • dc klinieken

Of bereik ons via

Maandag tot en met vrijdag 08:30 – 17:30

lijn