Het Máxima MC (MMC) is het grootste medische centrum van Zuidoost-Brabant. Het ziekenhuis biedt onderdak aan een grote hoeveelheid afdelingen met ieder zijn eigen specialisme. Onze uitdaging? Al deze losse afdelingen samenbrengen in één overzichtelijke website. Een website waar je snel de juiste informatie vindt en écht geholpen wordt. Wij brachten de online dienstverlening van het MMC naar een hoger niveau door de online informatievoorziening veilig en overzichtelijk in te richten.

Voorheen maakte het Máxima MC (MMC) gebruik van een grote hoeveelheid losse subsites. De oude website was voor de patiënt een doolhof aan content geworden. In de huidige WordPress multisite is voor dit probleem een oplossing gevonden. Het design is voor alle pagina’s en onderdelen consistent doorgevoerd. De werking van de website is overal gelijk en daardoor zeer gebruiksvriendelijk.

MMC-case
Case-MMC

Veiligheid boven alles

De veiligheid van de website van een ziekenhuis is natuurlijk enorm belangrijk. Op de website van het Máxima MC kunnen patiënten formulieren invullen. Om de veiligheid van ingevulde persoonsgegevens te garanderen worden de ingevulde formulieren niet opgeslagen in WordPress, maar per e-mail doorgestuurd aan de juiste contactpersoon. Daarnaast draait de website van het Máxima MC op de servers van moederorganisatie Acknowledge. Deze voldoen aan zeer hoge veiligheidseisen en houden ongewenst bezoek buiten de deur.

Zoekfunctie als kloppend hart

De zoekfunctie is met de realisatie van de nieuwe website op de schop genomen en vormt nu het kloppend hart van het platform. De slimme technologie van de zoekfunctie maakt het mogelijk snel de juiste informatie te vinden. Hierdoor verdwalen bezoekers niet meer in een wirwar van pagina’s, maar kunnen zij snel vinden wat zij zoeken.

Maxima MC zoekoplossing

Máxima MC over Comaxx

“We zijn blij dat we de grote hoeveelheid voorlichting op onze website nu op een vooruitstrevende en gebruiksvriendelijke manier aan kunnen bieden, passend bij waar we als Máxima MC voor staan”

Nadine Hermans Máxima MC

Recruitment koppeling

De patiënten van MMC vormen de belangrijkste doelgroep van het ziekenhuis. Daarnaast is het bereik van potentiele nieuwe medewerkers van groot belang. De ‘Werken bij’-pagina van het ziekenhuis – een fraaie bijdrage van onze partner Connexys – is dan ook naadloos gekoppeld aan het HR-systeem. Hierdoor zijn vacatures online gemakkelijker te vinden en kunnen sollicitaties sneller worden verwerkt. Door de aantrekkelijke uitstraling van de pagina vindt het beste zorgpersoneel sneller zijn weg naar het Máxima MC.

 

Benieuwd naar het volledige eindresultaat?

Bekijk de website van het Máxima MC dan hier.