Máxima MC

Het Máxima MC (MMC) is het grootste medische centrum van Zuidoost-Brabant. Het ziekenhuis biedt onderdak aan een grote hoeveelheid afdelingen met ieder zijn eigen specialisme.

Onze uitdaging? Al deze losse afdelingen samenbrengen in één overzichtelijke website. Een website waar je snel de juiste informatie vindt en écht geholpen wordt. Wij brachten de online dienstverlening van het MMC naar een hoger niveau door de online informatievoorziening veilig en overzichtelijk in te richten.

Start jouw project

Voorheen maakte het Máxima MC (MMC) gebruik van een grote hoeveelheid losse subsites. De oude website was voor de patiënt een doolhof aan content geworden. In de huidige WordPress multisite is voor dit probleem een oplossing gevonden. Het design is voor alle pagina’s en onderdelen consistent doorgevoerd. De werking van de website is overal gelijk en daardoor zeer gebruiksvriendelijk.

Wat we gerealiseerd hebben

Koppeling met Zorgkaart Nederland

Comaxx koppelde Zorgkaart Nederland aan de website van het Máxima MC. Door deze koppeling staan de wachttijden altijd actueel online

Koppeling met recruitment systeem

Voor het Máxima MC heeft Comaxx een connexys koppeling gerealiseerd waardoor alle vacatures gesynchroniseerd worden naar de website.

WordPress multisite

We hebben 56 websites gebundeld in één multisite implementatie waardoor alle websites nu gemakkelijk te beheren en te onderhouden zijn.

“ We zijn blij dat we de grote hoeveelheid voorlichting op onze website nu op een vooruitstrevende en gebruiksvriendelijke manier aan kunnen bieden, passend bij waar we als Máxima MC voor staan “

Samenwerken?

Klaar om samen het maximale uit jouw organisatie te halen? Neem contact met ons op! 

 

Comaxx neemt je privacy serieus, dus we gebruiken jouw persoonsgegevens alleen voor administratieve doeleinden en om de producten en services te leveren die je bij ons opvraagt. Uitschrijven kan op elk gewenst moment. Zie hier het volledige cookie- en privacybeleid.