SEO Copywriting

SEO-copywriting is het schrijven van (SEO) teksten die geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines. Wil jij je SEO-teksten uitbesteden omdat je beter gevonden wilt worden in zoekmachines? Wil je daarnaast tegelijkertijd de bezoekers op je website kwalitatieve content laten lezen? Laat je teksten dan schrijven door een van onze copywriters. Verras jouw bezoekers met commercieel sterke, SEO-vriendelijke teksten. Onze copywriters creëren ijzersterke content in lijn met jouw positionering en doelstellingen.

SEO-teksten uitbesteden

Bij SEO (Search Engine Optimization) zijn de teksten op de website belangrijk. Of het nou blogs, artikelen, productbeschrijvingen of normale webpagina’s zijn. Naast de content zijn er uiteraard ook andere onderdelen van belang die invloed uitoefenen op je online vindbaarheid, maar content speelt een grote rol en deze kun je makkelijk oppakken door kwalitatieve, SEO-vriendelijke teksten te laten schrijven.

Om te beginnen is er aan analyse nodig van de huidige SEO resultaten. Voor SEO copywriting is een zoekwoordenonderzoek nodig. Deze kan zelf aangeleverd worden of door onze SEO-experts uitgevoerd worden. De wensen voor de teksten worden met jou afgestemd op je doelstellingen. Indien gewenst kunnen er ook interviews afgenomen worden voor je content binnen jouw organisatie of doelgroep. Is dit allemaal geregeld? Dan kunnen wij beginnen met je SEO teksten schrijven.

Samenwerken?

Klaar om het maximale uit jouw SEO strategie te halen? Neem contact met ons op! 

  • Samen online succes behalen
  • Ontvang vrijblijvend persoonlijk en professioneel advies
  • Meer dan 20 jaar online ervaring

 

Comaxx neemt je privacy serieus, dus we gebruiken jouw persoonsgegevens alleen voor administratieve doeleinden en om de producten en services te leveren die je bij ons opvraagt. Uitschrijven kan op elk gewenst moment. Zie hier het volledige cookie- en privacybeleid.

Meer over Copywriting

Wij realiseerden
extra online groei voor: