Website laten maken

Je wilt een professionele website laten maken bij een bureau: waar let je op om dit goed te doen? Een professionele website combineert een fris en overtuigend ontwerp met een technische basis die feilloos werkt.

Gebruiksvriendelijke website bouwen

Die twee eigenschappen komen samen bij het ontwikkelen van een maatwerk website. Bij een website laten maken hoort ook een makkelijk CMS. Een CMS is een content management systeem. Het systeem maakt het makkelijk om (ook zelf) pagina’s, afbeeldingen en andere content te creëren en beheren.

Professionele website laten maken: zelf creëren en beheren

Blogs en (landings)pagina’s aanmaken

Wil je een professionele website laten maken waarmee je regelmatig blogs kunt publiceren? Steeds meer organisaties laten op die manier online van zich horen. Het draagt bij aan de vindbaarheid in Google (SEO), biedt je de mogelijkheid om klanten en een bredere doelgroep aan te spreken en kost niets (behalve de tijd). Dankzij het website CMS kun je zowel blogs als (landings)pagina’s zelf aanmaken en beheren. En doe je dat liever samen met ons? We helpen je er natuurlijk graag bij.

Online campagnes opzetten

Gebruik je online campagnes om bijvoorbeeld een product, dienst of merk in de markt te zetten? Een website die je kunt laten maken door Comaxx biedt daarvoor allerlei mogelijkheden. Het CMS hiervan integreert bijvoorbeeld goed met SEA- en SEO-campagnes, net als campagnes op sociale media en op basis van specifieke landingspagina’s.

Plug-ins voor meer functionaliteiten

Ten slotte zijn er talloze plug-ins voor meer geavanceerde functionaliteiten beschikbaar. En kunnen we zelfs een eigen plug-in ontwikkelen, als je zoekt naar meer mogelijkheden. Wij ontwikkelen wat je nodig hebt of voegen de plug-in toe die je zoekt. Wij bieden hiervoor alle professionele functionaliteiten die je zoekt.


Ontwikkelen van een website

Wij ontwikkelen websites die je zelf gemakkelijk kunt beheren.

WordPress

WordPress website of WordPress multisite laten bouwen? Vaak hebben grote organisaties meerdere websites. Wij kunnen deze koppelen tot een wordpress multisite.

Secured website

Wij ontwikkelen websites voor organisaties die veel waarde hechten aan veiligheid. Een goed secured omgeving staat bij ons voorop!

Koppeling met systemen

Een website moet naadloos kunnen koppelen met systemen. Zo koppelen wij recruitment of inbound marketing systemen naadloos.

Samenwerken?

Website laten maken? Neem contact met ons op! 

  • Samen online succes behalen
  • Ontvang vrijblijvend persoonlijk en professioneel advies
  • Meer dan 20 jaar online ervaring

 

Comaxx neemt je privacy serieus, dus we gebruiken jouw persoonsgegevens alleen voor administratieve doeleinden en om de producten en services te leveren die je bij ons opvraagt. Uitschrijven kan op elk gewenst moment. Zie hier het volledige cookie- en privacybeleid.

Veel gestelde vragen over websites aan Comaxx

Hoe zit het met onderhoud van mijn website?

Wij bieden verschillende onderhoudspakketten aan, zodat je website altijd up-to-date en veilig is. Je kunt ervoor kiezen om het onderhoud zelf te doen, of om dit uit te besteden aan Comaxx.

Moet mijn website responsive zijn?

Ja, dat is zeker aan te raden. Een responsive website past zich automatisch aan aan het formaat van het scherm waarop deze wordt bekeken, waardoor uw website er op alle apparaten (computers, tablets, smartphones) goed uitziet en gebruiksvriendelijk is.

Hoe verloopt het traject van website laten maken?

We werken volgens een transparante en gestructureerde projectmethode. Het traject van website laten maken bestaat globaal uit de volgende stappen:

  1. Intakegesprek
  2. Ontwerp & offerte
  3. Realisatie

Moet ik zelf teksten en foto’s aanleveren?

Nee, dat hoeft niet. Wij kunnen je helpen met het schrijven van teksten en het maken van foto’s. Echter, de content die wij maken sluit vaak beter aan bij je huisstijl en doelgroep, waardoor de conversiegraad kan verhogen.

Hoe lang duurt het om een website te laten maken?

De ontwikkelingstijd van een website hangt af van de complexiteit van het project. Een eenvoudige website kan al binnen enkele weken worden gemaakt, terwijl een complexe webshop enkele maanden in beslag kan nemen. We bespreken tijdens het intakegesprek graag je wensen en geven u een realistische planning.

Kan Comaxx mij helpen met een website?

Neem gerust contact op met Comaxx of bezoek ons, als je nog andere vragen hebt over websites. We helpen je graag verder!

Wij realiseerden extra online groei voor: