Website laten maken

Je wilt een (nieuwe) WordPress website laten maken bij een bureau: waar let je op om dit goed te doen? Een goede website combineert een fris en overtuigend ontwerp met een technische basis die feilloos werkt.

Die twee eigenschappen komen samen in een WordPress website. WordPress is wereldwijd het meest gebruikte CMS. Een CMS is een content management systeem. Het systeem maakt het makkelijk om (ook zelf) pagina’s, afbeeldingen en andere content te creëren en beheren.

Nieuwe WordPress website laten maken bij een bureau zoals Comaxx?

Tip: laat je het beheer liever aan professionals over? Wij zorgen bijvoorbeeld voor de online veiligheid, belangrijke updates en andere technische zaken. Daarnaast kunnen we de content beheren, toevoegen en voor je aanpassen. Jij bepaalt wat je zelf wilt doen en wat je liever aan ons overlaat. Laat daarom je nieuwe website maken bij een bureau in omgeving Eindhoven.

WordPress website laten bouwen: zelf creëren en beheren

 • Blogs en (landings)pagina’s aanmaken
  Wil je een website laten bouwen waarmee je regelmatig blogs kunt publiceren? Steeds meer organisaties laten op die manier online van zich horen. Het draagt bij aan de vindbaarheid in Google (SEO), biedt je de mogelijkheid om klanten en een bredere doelgroep aan te spreken en kost niets (behalve de tijd). Dankzij het WordPress CMS kun je zowel blogs als (landings)pagina’s zelf aanmaken en beheren. En doe je dat liever samen met ons? We helpen je er natuurlijk graag bij.
 • Online campagnes opzetten
  Gebruik je online campagnes om bijvoorbeeld een product, dienst of merk in de markt te zetten? De WordPress website die je kunt laten maken biedt daarvoor allerlei mogelijkheden. Het CMS integreert bijvoorbeeld goed met SEA- en SEO-campagnes, net als campagnes op sociale media en op basis van specifieke landingspagina’s.
 • Plug-ins voor meer functionaliteiten gebruiken
  Ten slotte zijn er talloze plug-ins voor meer geavanceerde functionaliteiten beschikbaar. En kunnen we zelfs een eigen plug-in ontwikkelen, als je zoekt naar meer mogelijkheden. Wij ontwikkelen wat je nodig hebt of voegen de plug-in toe die je zoekt. Een WordPress website biedt op die manier alle professionele functionaliteiten die je zoekt.
Maatwerk WordPress website laten maken: zelf creëren en beheren
 • WordPress multisite

  WordPress multisite laten bouwen? Vaak hebben grote organisaties meerdere websites. Wij kunnen deze koppelen tot een wordpress multisite.

 • Secured website

  Wij bouwen websites voor organisaties die veel waarde hechten aan veiligheid. Een goed secured omgeving staat bij ons voorop!

 • Koppeling met systemen

  Een website moet naadloos kunnen koppelen met systemen. Zo koppen wij recruitment of inbound marketing systemen naadloos.

Award winning company

Professionele website laten maken

Dus wil je een professionele website laten bouwen? We gebruiken de meest populaire techniek ter wereld. Daarvoor ontwerpen we een fris design of verwerken we de huidige huisstijl van jouw bedrijf in het ontwerp.

Het beheer van de website is eenvoudig, dankzij de bijzonder gebruiksvriendelijke opzet en inrichting. Tegelijkertijd biedt een WordPress site allerlei professionele en geavanceerde mogelijkheden.

Tip: wil je een website combineren met een webshop? Ook daarover adviseren we je graag. Wij integreren de twee met elkaar en koppelen via een API bijvoorbeeld aan andere systemen die je binnen jouw bedrijf al gebruikt.

Makkelijk beheersbare websites

Je wilt een nieuwe WordPress site laten maken, daar zijn we je bij Comaxx graag mee van dienst. Maatwerk wordpress websites met koppelingen zoals recruitment systemen. We bespreken jouw wensen en de belangrijke uitgangspunten. Aan de hand daarvan gaan we aan de slag met het technisch ontwerp. Na jouw akkoord werken we dat uit in de front-end- en een back-end-development. 

Onze marketing partners

Maatwerk websites

Tijdens het laten bouwen van de website zijn de lijntjes kort. Dus wil je de developer wat vragen of heb je aanvullende wensen voor het design? Geef het ons aan door, dan gaan we er meteen voor je mee aan de slag. Op die manier ontwerpen en bouwen we de website die jij in gedachten hebt. Bekijk ook deze pagina’s:

Interesse in een maatwerk WordPress website?

Een nieuwe website laten maken door een bureau en benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jou? Neem contact met ons op via onderstaand formulier of de chat!

 • Meer dan 20 jaar ervaring

 • Award winning

 • Online groei gegarandeerd

Wij behaalden resultaten voor
 • royalcanin
 • dc klinieken
 • saris aanhangers

Of bereik ons via

Maandag tot en met vrijdag 08:30 – 17:30

lijn