Online marketing

Online marketing, ook bekend als digitale marketing, is het proces waarbij bedrijven het internet gebruiken om hun producten of diensten te promoten en te verkopen. Heb jij net als vele bedrijven een online marketing vraagstuk? Wil jij bijvoorbeeld je business laten groeien door het genereren van leads, directe omzet via e-commerce of het vinden van nieuw personeel door middel van recruitment? Dan zit je bij ons goed!

Versterk je online zichtbaarheid

amazon-bureau google-bureau instagram-partner social-media-bureau-facebook spotler-bureau hubspot-bureau

De basis van online marketing

Als online marketing bureau helpen wij dagelijks bedrijven met hun online uitdagingen. Eerst kijken we naar de marketingdoelstellingen van de klant. Daarna komen we samen tot de geschikte online strategie voor jou. 

Je hebt een website, webshop of je wilt er een laten maken door ons team van specialisten voor jouw organisatie. Het doel van je website is om je naamsbekendheid en online zichtbaarheid te vergroten. Daarna om klantrelaties op te bouwen en uiteindelijk de verkoop van je producten of diensten te stimuleren. Online marketing helpt je hierbij. Zonder bezoekers naar je website, organisch en betaald, zal je doelgroep jouw merk niet leren kennen.  

De rol van content 

Content speelt misschien een van de belangrijkste rollen binnen online marketing en is onmisbaar. Met content kun je waarde bieden aan je doelgroep, autoriteit ontwikkelen in je branche en een relatie opbouwen met je klanten. Contentmarketing draait niet alleen puur om de verkoop van je producten of diensten, maar het is meer gericht op informeren en vermaken van jouw doelgroep. Onze online marketing specialisten maken ijzersterke content in de vorm van contentinterviews, copywriting, social media posts, advertenties, podcasts en nog veel meer. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Waarmee wil jij online groeien?

Comaxx is gespecialiseerd in diverse expertises waarbij we jou en jouw organisatie van a tot z zullen ontzorgen en meenemen digitale ontdekkingsreis.

SEO

Wij begrijpen hoe je met belangrijke zoektermen in de top-resultaten in Google komt, hoe je meer bezoekers trekt en hoe die bezoekers vervolgens klanten worden.

Meer over SEO

SEA

Hoe zorg je ervoor dat jouw doelgroep jou weet te vinden te midden van alle online concurrentie? Dit is waar zoekmachineadverteren, beter bekend als SEA, van pas komt.

Meer over SEA

Social Media

Onze creatieve marketeers beheren jouw social media kanalen, maken pakkende content en bereiken jouw doelgroep met gerichte advertenties. 

Meer over social media

Samenwerken?

Klaar om samen het maximale uit jouw organisatie te halen? Neem contact met ons op! 

  • Samen online succes behalen
  • Ontvang vrijblijvend persoonlijk en professioneel advies
  • Meer dan 20 jaar online ervaring

 

Comaxx neemt je privacy serieus, dus we gebruiken jouw persoonsgegevens alleen voor administratieve doeleinden en om de producten en services te leveren die je bij ons opvraagt. Uitschrijven kan op elk gewenst moment. Zie hier het volledige cookie- en privacybeleid.

Veel gestelde vragen over online marketing aan Comaxx

Wat is online marketing?

Online marketing, ook bekend als digitale marketing, is het proces van het promoten en verkopen van producten of diensten via het internet.

Wat is het belang van content in online marketing?

Content is essentieel voor het bieden van waarde aan de doelgroep, het opbouwen van autoriteit en het opbouwen van relaties met klanten.

Hoe meet ik het succes van mijn online marketing?

Gebruik Google Analytics en Google Search Console zoals websiteverkeer, click-through rates, conversieratio’s, social media engagement en ROI om succes te meten​.

Wat is het verschil tussen inbound en outbound marketing?

Inbound marketing trekt klanten aan via waardevolle content, terwijl outbound marketing potentiële klanten benadert met onderbrekende boodschappen​.

Wat is contentmarketing?

Contentmarketing richt zich op het creëren en delen van waardevolle content om vertrouwen op te bouwen en klanten te binden, in plaats van directe verkoop.

Wat is een marketing funnel?

Een marketing funnel beschrijft de reis van een klant vanaf de eerste interactie met een merk tot de uiteindelijke aankoop.

Waarom zou ik mijn online marketing uitbesteden?

Uitbesteden kan tijd en middelen besparen, waardoor je online marketing door experts wordt beheerd voor de beste resultaten.

Kan ik mijn online marketing activiteiten uitbesteden bij Comaxx?

Neem gerust contact op met Comaxx of bezoek ons, als je nog andere vragen hebt over webshops. We helpen je graag verder!

Wij realiseerden extra online groei voor: