DC Klinieken

DC Klinieken is een landelijke keten van focus-klinieken, gespecialiseerd in laagcomplexe zorg.

Met een landelijke dekking wordt in 13 centra verzekerde, specialistische zorg geleverd, zoals radiologie, pijnzorg, neurologie, dermatologie, allergologie, en maag- en darmonderzoeken.

Ook een project starten

DC Klinieken is een landelijke keten van focusklinieken, gespecialiseerd in laagcomplexe zorg. Met een landelijke dekking wordt in 13 centra verzekerde, specialistische zorg geleverd, zoals radiologie, pijnzorg, neurologie, dermatologie, allergologie, en maag- en darmonderzoeken. DC Klinieken onderscheidt zich in korte toegangstijden en een hoge mate van gastvrijheid. DC Klinieken streeft naar een maximaal resultaat met minimale impact. Dit doen ze met toegewijde medewerkers, betrokken doorverwijzers en vertrouwde samenwerkingspartners.

Nieuwe website voor DC Klinieken

“Een mooie reis van concept naar een volwaardig product waar we trots op kunnen zijn”

DC Klinieken

Dempelvrij

DC Klinieken behaalde in samenwerking met Comaxx het waarmerk drempelvrij. Onze online omgeving is dus bewezen drempelvrij voor alle gebruikers, We zijn een van de inmiddels 30 waarmerkdragers

Zorgkaart Nederland

We hebben een koppeling met Zorgkaart Nederland. We synchroniseren automatisch reviews per vestiging naar onze website.

 

Koppeling met folders

Automatische koppeling met ons patiënt informatie systeem

“ Een mooie reis van concept naar een volwaardig product waar we trots op kunnen zijn “

Samenwerken?

Klaar om samen het maximale uit jouw organisatie te halen? Neem contact met ons op! 

 

Comaxx neemt je privacy serieus, dus we gebruiken jouw persoonsgegevens alleen voor administratieve doeleinden en om de producten en services te leveren die je bij ons opvraagt. Uitschrijven kan op elk gewenst moment. Zie hier het volledige cookie- en privacybeleid.