WordPress

WordPress is het meest populaire contentmanagementsysteem (CMS) ter wereld, en dat is niet zonder reden. Met zijn gebruiksvriendelijke interface en flexibiliteit heeft het miljoenen gebruikers geholpen hun online aanwezigheid te vestigen en uit te breiden. 

Neem contact op

Of je nu een blog wilt starten, een zakelijke website wilt bouwen of een online winkel wilt lanceren, WordPress biedt de tools en middelen om je visie tot leven te brengen. Wil je een WordPress website laten maken? Onze webdevelopers bij Comaxx kunnen jouw organisatie hierbij helpen!

Wat is WordPress precies?

WordPress is een gratis, open-source platform dat iedereen kan gebruiken voor het creëren van websites en blogs. Dit platform onderscheidt zich door een uitgebreid aanbod aan thema’s, plugins en customization-opties, waarmee ook gebruikers die niet technisch onderlegd zijn, in staat zijn om visueel aantrekkelijke en functioneel rijke websites te ontwerpen. Wil je een website die aansluit bij je doelstellingen en huisstijl? Schakel dan Comaxx in voor een op maat gemaakte website.


Voordelen van WordPress

WordPress springt eruit als een uitstekende keuze, niet alleen voor ontwikkelaars, maar ook voor klanten die een professionele website willen laten maken. De voordelen van WordPress zijn onder andere:

  • Gebruiksvriendelijk beheersysteem: je kunt zelf je content aanpassen en toevoegen met WordPress.
  • Schaalbaarheid en flexibiliteit: naarmate een organisatie groeit kun je de websites makkelijk aanpassen en uitbreiden met functionaliteiten.
  • Toegang tot vele professionele thema’s: kies uit verschillende thema’s om je website een unieke en professionele uitstraling te geven.
  • Zoekmachinevriendelijk: WordPress is geoptimaliseerd voor zoekmachines, waardoor websites beter vindbaar zijn en hoger kunnen ranken in zoekresultaten.
  • Veiligheid en ondersteuning: WordPress biedt robuuste beveiliginsopties en een actieve community voor ondersteuning.
  • Kostenbesparing: door de gratis beschikbaarheid van het basisplatform en vele gratis plugins kun je besparen op kosten.

WordPress maatwerk

Naast de keuze uit verschillende thema’s op WordPress kunnen wij ook een design op maat ontwerpen. Een WordPress maatwerk website ontwerpen we helemaal op basis van jouw wensen. Dus heb je een specifiek ontwerp in gedachten of wil je het logo en de paginatitels op een bepaalde manier weer laten geven? We kunnen de kleinste details aanpassen, omdat we het ontwerp al vanaf de grond af aan voor je opbouwen.

Ook maken we technisch alles mogelijk waar jij naar op zoek bent. Onze maatwerk WordPress websites hebben een snelle laadtijd en zorgen onder andere hierdoor voor een betere vindbaarheid in Google en andere zoekmachines. Heb je specifieke wensen, waarvan je twijfelt of dit mogelijk is? Geef dat aan bij ons of neem contact met ons op, dan leggen we graag uit hoe we dat voor je ontwikkelen. Of we laten het je zien, als we het al eens voor een andere website of webshop hebben gemaakt. Dankzij onze jarenlange ervaring is de kans groot dat we iets vergelijkbaars al een keer voor elkaar hebben gekregen.

Multisite WordPress

Met WordPress Multisite beheer je meerdere websites vanuit één account. Bovendien centraliseer en automatiseer je de websites op één server. Dat bespaart kostbare serverruimte. Je hoeft daarnaast de thema’s en plugins maar op één plek te updaten, om zeker te weten dat ze op alle websites goed werken en de optimale beveiliging bieden.

Houd er aan de andere kant rekening mee dat een wijziging in de basisinstellingen invloed heeft op alle websites binnen het cluster. Ook zijn niet alle standaard- en kant-en-klare thema’s en plugins hier automatisch voor geschikt.

Dus denk je aan een multi WordPress website? Dat is een goed idee als je (onbeperkt) websites wilt uitrollen vanaf dezelfde server. En als je die websites vanuit één WP-Admin-account wilt beheren. Bovendien is het belangrijk dat je voor alle websites dezelfde thema’s en plugins gebruikt.

WordPress multisite

Vaak hebben grote organisaties meerdere websites. Wij kunnen deze koppelen tot een maatwerk wordpress multisite.

Secured website

Wij bouwen websites voor organisaties die veel waarde hechten aan veiligheid. Een goed secured omgeving staat bij ons voorop!

Koppeling met systemen

Een website moet naadloos kunnen koppelen met systemen. Zo koppelen wij recruitment of inbound marketing systemen naadloos.

Samenwerken?

Website laten bouwen? Neem contact met ons op! 

  • Samen online succes behalen
  • Ontvang vrijblijvend persoonlijk en professioneel advies
  • Meer dan 20 jaar online ervaring

 

Comaxx neemt je privacy serieus, dus we gebruiken jouw persoonsgegevens alleen voor administratieve doeleinden en om de producten en services te leveren die je bij ons opvraagt. Uitschrijven kan op elk gewenst moment. Zie hier het volledige cookie- en privacybeleid.

Veel gestelde vragen over WordPress aan Comaxx

Wat is een maatwerk WordPress website?

Een maatwerk WordPress website is een op maat gemaakte website die volledig is afgestemd op de specifieke wensen en behoeften van een bedrijf, met unieke ontwerpen en functies die niet beschikbaar zijn in standaard WordPress thema’s​.

Wat zijn de voordelen van een maatwerk WordPress website?

Voordelen zijn onder andere optimale laadsnelheid, volledige controle over het design en de functionaliteit, verbeterde veiligheid, en technische SEO-optimalisatie​.

Wat is het verschil tussen een standaard en een maatwerk WordPress thema?

Een standaard thema biedt beperkte aanpassingsmogelijkheden binnen een vooraf gedefinieerde template, terwijl een maatwerk thema volledig op maat wordt gemaakt en onbeperkte aanpassingsmogelijkheden biedt​.

Kunnen jullie mijn bestaande website omzetten naar een maatwerk WordPress website zonder dat ik content verlies?

Ja, we zetten een testomgeving op om de nieuwe website te ontwerpen en verplaatsen daarna alle content naar de nieuwe site. Vervolgens zetten we de nieuwe site live zonder content verlies.

Bieden jullie ook onderhoud en hosting aan voor maatwerk WordPress websites?

Ja, we bieden zowel onderhoudscontracten als managed hosting aan, inclusief dagelijkse back-ups, beveiligingsupdates en support.

Ondersteunen jullie ook meertalige websites?

Ja, we kunnen je WordPress website uitbreiden met meerdere talen, inclusief content specifieke aanpassingen voor de juiste taalversie.

Wat zijn de voordelen van WordPress voor mijn bedrijf?

WordPress is gebruiksvriendelijk, veelzijdig, SEO-vriendelijk, en heeft een grote community voor ondersteuning. Het biedt uitgebreide mogelijkheden voor maatwerk en uitbreidingen met daarbij een gebruiksvriendelijk CMS.

Kan Comaxx een WordPress website op maat voor mij maken?

Neem gerust contact op met Comaxx of bezoek ons, als je nog andere vragen hebt over WordPress. We helpen je graag verder!

Wij realiseerden extra online groei voor: