SEO-migratie

Search Engine Optimization, oftewel SEO, is het belangrijkste aspect bij de vindbaarheid van je website in verschillende zoekmachines. Een SEO-migratie is het proces van het verplaatsen van een website naar een andere domeinnaam of server. Dit kan nodig zijn wanneer je een nieuwe website laat maken en de oude vervangt. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat jij je SEO-strategie aanpast aan de nieuwe website, zodat je jouw zoekmachineposities behoudt en ervoor zorgt dat bezoekers jouw site kunnen vinden.

Waarom is SEO-migratie zo belangrijk?

Wanneer je belangrijke wijzigingen aanbrengt aan je website, zoals het lanceren van een nieuw ontwerp, loop je het risico dat je al het harde werk dat is besteed aan het optimaliseren voor zoekmachines zoals Google verliest. Zonder goede planning en uitvoering tijdens een migratieproces kan waardevol organisch verkeer verloren gaan door verstoorde crawlingspatronen of onjuiste redirects. Door een bewuste aanpak en het goed in kaart brengen van alle veranderingen tijdens een SEO-migratieproject, kun je ervoor zorgen dat die kostbare rankings behouden blijven en zelfs verbeterd worden. Het is een ingewikkelde taak die veel kennis, tijd en aandacht vraagt, maar als je het goed aanpakt, kan het enorme voordelen opleveren voor je bedrijf.

Samenwerken?

Klaar om het maximale uit jouw SEO strategie te halen? Neem contact met ons op! 

  • Samen online succes behalen
  • Ontvang vrijblijvend persoonlijk en professioneel advies
  • Meer dan 20 jaar online ervaring

 

Comaxx neemt je privacy serieus, dus we gebruiken jouw persoonsgegevens alleen voor administratieve doeleinden en om de producten en services te leveren die je bij ons opvraagt. Uitschrijven kan op elk gewenst moment. Zie hier het volledige cookie- en privacybeleid.

Wij realiseerden
extra online groei voor: