Specialisten in zorg

Al jarenlang ondersteunen we vol passie de zorgsector bij hun digitale uitdagingen. Met onze jarenlange ervaring in deze sector onderscheiden we ons om aan de specifieke behoeften in hun online aanwezigheid te voldoen.

Contact met onze zorgspecialist

Digitale oplossingen voor de zorgsector 

Met onze toegankelijke en gebruiksvriendelijke websites voor de zorg kunnen we bezoekers een betere dienstverlening bieden. We geven prioriteit aan de beveiliging van gebruikersgegevens en voldoen aan de nieuwste regelgevingen, zoals de AVG en de WCAG. Met de WCAG-richtlijn zorgen we dat onze website toegankelijk zijn voor mensen met een lichamelijke beperking, wat erg nuttig kan zijn voor websites in de zorgsector.

Ons doel is om zorginstellingen te ondersteunen bij hun digitale transformatie, zodat zij efficiënter kunnen werken, betere service kunnen bieden en toegankelijker worden voor hun doelgroep. 

Onze trots
in de zorgsector

Samenwerken?

Klaar om samen het maximale uit jouw zorgorganisatie te halen? Neem contact met ons op! 

  • Samen online succes behalen
  • Ontvang vrijblijvend persoonlijk en professioneel advies
  • Meer dan 20 jaar online ervaring

 

Comaxx neemt je privacy serieus, dus we gebruiken jouw persoonsgegevens alleen voor administratieve doeleinden en om de producten en services te leveren die je bij ons opvraagt. Uitschrijven kan op elk gewenst moment. Zie hier het volledige cookie- en privacybeleid.


Wij realiseerden
extra online groei voor: