Shopware webshop laten maken

Shopware staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface, zowel voor de eindgebruiker als voor de beheerder. Dit zorgt voor een aangename winkelervaring voor jouw klanten en een eenvoudig beheer voor je team. Shopware is niet alleen geschikt voor B2C-webshops maar ook voor B2B-bedrijven.

Een professionele Shopware
webwinkel laten maken?

Comaxx is als Shopware-partner de ideale partij voor het ontwikkelen of beheren van je webshop.
Daarnaast is Shopware geschikt voor zowel kleine als grote ondernemingen. 

 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Online groei gegarandeerd
 • Award winning

Waarom kies je voor Shopware?

Shopware is net als Magento en WooCommerce een e-commerce platform voor B2C en B2B, welke open-source is. Net als Magento heeft Shopware ook de mogelijkheid om meerdere webshops binnen één CMS te beheren.

Daarnaast maak je gebruik van drag en drop designs wat het maken van lay-outs van pagina’s een stuk makkelijker maakt. Met Shopware beheer je super makkelijk je producten en kun je een gepersonaliseerde ervaring bieden aan bezoekers. 

 • Gebruiksvriendelijk: Shopware biedt veel voordelen voor organisaties die een online winkel kunnen gebruiken. Shopware staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface. Je kunt je webshop helemaal aanpassen naar je eigen huisstijl en gewenste functionaliteiten.  
 • Functionaliteiten en marketing: naast handige marketingtools heb je ook ondersteuning voor meerdere talen en verschillende valuta’s. Dit maakt je webshop ook geschikt voor internationale zaken. Daarnaast is Shopware ook geoptimaliseerd voor zoekmachines. Omdat ook steeds meer mensen shoppen via mobiel, zorgt Shopware ervoor dat je webshop responsief is en zich aanpast aan elke schermgrootte.  
 • Veiligheid: Shopware wordt regelmatig bijgewerkt om de veiligheid te waarborgen en is uitgerust met verschillende beveiligingsfuncties om zowel de webshop als klantgegevens te beschermen. 
 • Analyse en rapportage: Shopware biedt ook geavanceerde analyse- en rapportagefuncties om inzichten te krijgen in klantgedrag en winkelprestaties. Bekijk rapporten over verkoop, klantenactiviteiten en producttrends. Hiermee kun jij jouw webshop optimaliseren en blijven verbeteren
 • Integraties met andere systemen: Shopware kan geïntegreerd worden met diverse externe systemen zoals ERP, CRM en betalingsgateways. 

Samenwerken?

Webshop laten bouwen? Neem contact met ons op!

 • Samen online succes behalen
 • Ontvang vrijblijvend persoonlijk en professioneel advies
 • Meer dan 20 jaar online ervaring

 

Comaxx neemt je privacy serieus, dus we gebruiken jouw persoonsgegevens alleen voor administratieve doeleinden en om de producten en services te leveren die je bij ons opvraagt. Uitschrijven kan op elk gewenst moment. Zie hier het volledige cookie- en privacybeleid.

 

Wij realiseerden extra online groei voor: