SEA - Search Engine Advertising

Hoe zorg je ervoor dat je doelgroep je daadwerkelijk vindt tussen alle online concurrentie? Hier komt SEA om de hoek kijken. SEA, Search Engine Advertising, is de betaalde vorm van adverteren binnen zoekmachines. SEA kan complex zijn, de SEA-specialisten van Comaxx helpen je graag om het maximale uit jouw SEA-strategie te halen.

Neem contact op

Wat is SEA?

SEA, oftewel Search Engine Advertising (zoekmachine adverteren) is het betaald adverteren in zoekmachines zoals Google en Bing. Het is de kunst van het plaatsen van advertenties op strategische plekken binnen de zoekresultaten om zo de juiste doelgroep aan te trekken. SEA maakt directe zichtbaarheid mogelijk en leidt tot sneller verkeer naar je site dan SEO: Search Engine Optimization. 

Of het nu gaat om het verhogen van je zichtbaarheid, het aantrekken van meer bezoekers of het verbeteren van je conversieratio, onze SEA-diensten zijn op maat gemaakt om jouw specifieke uitdagingen aan te pakken. 

Online strategie

Bij Comaxx ontwikkelen we een online strategie die past bij jouw bedrijf. Dit begint met een grondig zoekwoordenonderzoek en concurrentieanalyse, gevolgd door het opzetten van gerichte campagnes. We focussen op het aantrekken van kwalitatief verkeer, waardoor de kans op conversie het grootst is. 

SEA-bureau

Zorg er met een SEA-bureau voor dat je helemaal bovenaan de zoekresultaten komt. En als we zeggen bovenaan, dan bedoelen we ook bovenaan. Google toont zo’n 3 tot 4 advertenties boven de rest van de zoekresultaten. Wij zorgen er als SEA-bureau voor dat je binnen die advertenties helemaal bovenaan komt. Of dat je een tweede of derde positie krijgt, als dat sterker op de kosten bespaart en je toch het gewenste rendement oplevert natuurlijk.

Heb je weinig of geen ervaring met SEA en zoek je daarvoor een bureau? Of heb je het geprobeerd, maar merk je dat je er niet uitkrijgt wat anderen voor elkaar krijgen? Geen probleem, onze SEA-consultants zoeken uit waar het beter kan en pakken het voor je op. Samen bepalen we de beste strategie om vanuit de zoekmachines meer bezoekers en klanten te trekken. Met Google Ads creëren we een belangrijk nieuw online verkoopkanaal voor jouw website of webshop.

Cases arrow_forward

Wij hebben al veel mooie projecten mogen realiseren voor onze klanten. Met trots delen wij ons werk met jou.

Samenwerken?

Klaar om samen het maximale uit jouw SEA strategie te halen? Neem contact met ons op! 

  • Samen online succes behalen
  • Ontvang vrijblijvend persoonlijk en professioneel advies
  • Meer dan 20 jaar online ervaring

 

Comaxx neemt je privacy serieus, dus we gebruiken jouw persoonsgegevens alleen voor administratieve doeleinden en om de producten en services te leveren die je bij ons opvraagt. Uitschrijven kan op elk gewenst moment. Zie hier het volledige cookie- en privacybeleid.

Veel gestelde vragen over SEA aan Comaxx

Wat is SEA?

SEA staat voor Search Engine Advertising, oftewel betaald zoekmachinemarketing. Dit is een vorm van online adverteren waarbij je advertenties plaatst op zoekmachines zoals onder andere Google, Bing en YouTube en op social media zoals TikTok. Wanneer mensen op zoek zijn naar producten of diensten die jij aanbiedt, komen jouw advertenties bovenaan de zoekresultaten te staan.

Waarom is SEA belangrijk?

SEA is een belangrijke manier om meer bezoekers naar jouw website te trekken en meer omzet te genereren. Met SEA kun je jouw doelgroep nauwkeurig targeten, zodat je zeker weet dat jouw advertenties door de juiste mensen worden gezien. Je kunt ook jouw campagnes continu optimaliseren, zodat je het maximale uit jouw budget haalt.

Welke voordelen heeft SEA?

  • Snelle resultaten: SEA is een snelle manier om meer bezoekers naar jouw website te trekken. Je kunt al binnen enkele uren resultaat zien.
  • Gerichte targeting: Je kunt jouw advertenties targeten op basis van demografische gegevens, interesses, zoekwoorden en nog veel meer. Zo weet je zeker dat jouw advertenties door de juiste mensen worden gezien.
  • Meetbaarheid: Je kunt de resultaten van jouw SEA-campagnes nauwkeurig meten, zodat je kunt zien wat wel en niet werkt. Zo kun je jouw campagnes continu optimaliseren en het maximale uit jouw budget halen.
  • Flexibiliteit: Je kunt jouw SEA-budget en -campagnes op elk moment aanpassen. Zo kun je inspelen op de actualiteit of op de behoeften van jouw doelgroep.

Wat kost SEA?

De kosten van SEA hangen af van verschillende factoren, zoals het aantal clicks dat je wilt genereren, de concurrentie in jouw markt en de kwaliteit van jouw advertenties. Je betaalt per click (CPC), wat betekent dat je alleen betaalt als iemand op jouw advertentie klikt.

Hoe kan Comaxx je helpen met SEA?

Comaxx kan je helpen met alle aspecten van SEA, van het opzetten van een campagne tot het optimaliseren van jouw advertenties.

Heb je nog andere vragen over SEA?

Neem gerust contact op met Comaxx of bezoek ons, als je nog andere vragen hebt over SEA. We helpen je graag verder!

Wij realiseerden
extra online groei voor: