SEA - Search Engine Advertising

Hoe zorg je ervoor dat je doelgroep je daadwerkelijk vindt tussen alle online concurrentie? Hier komt SEA om de hoek kijken. SEA, Search Engine Advertising, is de betaalde vorm van adverteren binnen zoekmachines. SEA kan complex zijn, de SEA-specialisten van Comaxx helpen je graag om het maximale uit jouw SEA-strategie te halen.

Wat is SEA?

SEA is het betaald adverteren in zoekmachines zoals Google en Bing. Het is de kunst van het plaatsen van advertenties op strategische plekken binnen de zoekresultaten om zo de juiste doelgroep aan te trekken. SEA maakt directe zichtbaarheid mogelijk en leidt tot sneller verkeer naar je site dan SEO: Search Engine Optimization. 

Of het nu gaat om het verhogen van je zichtbaarheid, het aantrekken van meer bezoekers of het verbeteren van je conversieratio, onze SEA diensten zijn op maat gemaakt om jouw specifieke uitdagingen aan te pakken. 

Bij Comaxx ontwikkelen we een SEA-strategie die past bij jouw bedrijf. Dit begint met een grondig zoekwoordenonderzoek en concurrentieanalyse, gevolgd door het opzetten van gerichte campagnes. We focussen op het aantrekken van kwalitatief verkeer, waardoor de kans op conversie het grootst is. 

Cases arrow_forward

Wij hebben al veel mooie projecten mogen realiseren voor onze klanten. Met trots delen wij ons werk met jou.

Samenwerken?

Klaar om samen het maximale uit jouw SEA strategie te halen? Neem contact met ons op! 

  • Samen online succes behalen
  • Ontvang vrijblijvend persoonlijk en professioneel advies
  • Meer dan 20 jaar online ervaring

 

Comaxx neemt je privacy serieus, dus we gebruiken jouw persoonsgegevens alleen voor administratieve doeleinden en om de producten en services te leveren die je bij ons opvraagt. Uitschrijven kan op elk gewenst moment. Zie hier het volledige cookie- en privacybeleid.

Wij realiseerden
extra online groei voor: