Werken-bij-website laten bouwen?

Bereik de beste kandidaten door het promoten van jouw werkgeverschap.

Met een werken-bij-site maak je duidelijk wat kandidaten van jou als werkgever kunnen verwachten. Dit leidt ertoe dat zowel jij als werkgever als de sollicitant in een vroeg stadium op de hoogte zijn of er een match is.

Wat is een werken-bij-site?

Een werken-bij-site is een bedrijfspagina of website waarin vacatures, carrièremogelijkheden en de bedrijfscultuur kunnen worden getoond. Naast het bekende tonen van vacatures, is dit dé plek om te laten zien hoe het is om bij jouw organisatie te werken.

Promoot het werkgeverschap van jouw organisatie

Een werken-bij-website kan op veel verschillende manieren worden ingericht. Hierbij kun je denken aan foto’s, video’s, locatie door middel van Google Maps en teksten van huidige werknemers. Wanneer deze pagina goed ingericht is, is het een sterke tool om de juiste kandidaten te bereiken en overtuigen van uw organisatie. De werken-bij-pagina is een apart onderdeel van de website zelf. Hierdoor draag je dus perfect je merk uit aan potentiële medewerkers. Schets een compleet beeld van het bedrijf en presenteer de beschikbare vacatures zo aantrekkelijk mogelijk

Onze aanpak
 • Projectaanpak

  Soms kiezen we voor scrum, waar er in andere projecten agile of volgens de watervaltechniek wordt gewerkt. Deze keuze maken we natuurlijk samen met jou.

 • Samenwerking

  De samenwerkingen die wij aangaan zijn hecht en intensief. Input vanuit jou als klant is essentieel om een maximaal resultaat te kunnen behalen.

 • Maximale impact

  In de wijze waarop wij projecten aanpakken en met je samenwerken, staat het realiseren van maximale impact voor jou als klant centraal.

Wat zijn de voordelen van een werken-bij-site?

 • Profileer het werkgeverschap van jouw organisatie en laat zien waar je voor staat.
 • Een verbeterde online vindbaarheid van vacatures.
 • Het gemakkelijk kunnen delen van vacatures binnen jouw sociale kanalen.
 • Een naadloze integratie met diverse recruitment software.

Wie is Comaxx?

Comaxx is een digitaal bureau met specialistische kennis op het vlak van Magento en WordPress development. Door dit te realiseren vanuit een combinatie tussen development, design en online marketing weten we klanten zo optimaal mogelijk te bedienen.

Voor deze klanten realiseerden we al online groei