Content

Wil je hoger in Google komen te staan of wil je meer relevante bezoekers naar je website trekken? Zorg dan voor krachtige content op de website. Wanneer je content op de juiste manier inzet kan dit helpen om deze uitdagingen aan te gaan en kan het je SEO-prestaties te verbeteren. 

Wat is content?

Content omvat alle informatie die je online deelt om met je doelgroep te communiceren, zoals tekst, afbeeldingen, video’s, podcasts, etc. Om relevante content aan je doelgroep te tonen zijn SEO (Search Engine Optimization) en copywriting belangrijke pijlers om mee te nemen. SEO-content is geoptimaliseerd voor zoekmachines, waardoor je website beter gevonden wordt. Dit betekent dat wanneer je content maakt die aansluit bij wat je doelgroep zoekt, je niet alleen waarde biedt, maar ook hoger in zoekresultaten verschijnt. Copywriting is de kunst van het schrijven van overtuigende teksten die aanzetten tot actie. Of dat nu een aankoop is, het inschrijven voor een nieuwsbrief of puur het aan het denken zetten van je doelgroep.   

Content strategie

Het op de juiste manier inzetten van content vraagt om een doordachte strategie. Het begint allemaal met het begrijpen van je doelgroep: wat zoeken ze, wat vinden ze interessant en hoe kun je daarop inspelen? Vervolgens kies je de kanalen die het beste bij je boodschap en doelgroep passen. Denk hierbij aan je website, blogs, social media, e-mailmarketing of andere platforms. Het is belangrijk om content te creëren die zowel aansluit bij de interesse van je doelgroep, als geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Zo zorg je ervoor dat je boodschap gezien wordt. 

Samenwerken?

Klaar om het maximale uit jouw SEO strategie te halen? Neem contact met ons op! 

  • Samen online succes behalen
  • Ontvang vrijblijvend persoonlijk en professioneel advies
  • Meer dan 20 jaar online ervaring

 

Comaxx neemt je privacy serieus, dus we gebruiken jouw persoonsgegevens alleen voor administratieve doeleinden en om de producten en services te leveren die je bij ons opvraagt. Uitschrijven kan op elk gewenst moment. Zie hier het volledige cookie- en privacybeleid.

Wij realiseerden
extra online groei voor: