Royal Canin

Uitzonderlijk in elk detail

Sinds 2009 zijn Royal Canin en wij partners. En daar zijn we trots op! Samen met het internet team van Royal Canin uiten wij de visie “Uitzonderlijk in elk detail” op alle online kanalen. Hierbij richten wij ons op design, technologie en integratie.

Royal Canin
  • Sinds 2009 zijn Royal Canin en wij partners
  • Royal Canin heeft bijna 400 verschillende voedingen
  • Er zijn meer dan 4.500 pagina’s te beheren
Tree Tree

Integrale aanpak alle online uitingen

Royal Canin voert ontzettend veel online activiteiten en campagnes uit. Wij werken samen als één team. We leveren ieder onze eigen expertise om samen supersnel mooie online marketingactiviteiten op te pakken. Wat doen wij?


  • UX design
  • Magento
  • Scrum training
  • Hosting
  • PHP development
  • Marketing automation

www.royalcanin.nl


Een paradepaardje voor ons maar ook voor Magento. Want dit is geen out of the box installatie. Een responsive design presenteert alle informatie welke d.m.v. een API uit systemen worden gehaald. Van consumentenprofielen en productinformatie (PIM) tot geavanceerde algoritmes die het juiste product toont voor jouw ras en de eigenschappen van je huisdier. Ontdek het resultaat: www.royalcanin.nl

Tree Tree

B2B portaal

Het B2B kanaal mag zeker niet vergeten worden. We hebben hiervoor een gaaf design gemaakt. Dierenspeciaalzaken, dierenartspraktijken en professionals zijn klanten van Royal Canin. Elke klant heeft een eigen login. Via die login plaatsen ze bestellingen, zien ze statussen in, beheren ze facturatie voorkeuren en krijgen ze antwoord op vragen via de FAQ. Dit alles is gekoppeld aan de backoffice.

Tree Tree

Het juiste bericht, bij het juiste baasje

Royal Canin heeft een gigantisch marktbereik met hun B2B verkoopkanalen. Maar wie is de échte klant? Hond en kat! Met een centrale marketing database die gekoppeld is aan alle online kanalen worden touch points van consumenten verzameld en tot krachtige informatie omgezet. Hiermee wordt met marketing automation communicatie relevant en persoonlijk gemaakt: het juiste bericht, bij het juiste baasje, het juiste kanaal en op het juiste punt van de customer journey. En met de Mijn Royal Canin (B2C) kunnen baasjes hun eigen profiel zelfs verrijken. Meld je aan op Mijn Royal Canin.

Daily huddles, sprints, refinement and retrospective


Het klink als een cliché maar Royal Canin en wij werken samen als één team met één taak. Er is geen sprake van klant en leverancier. We praten over product owners, scrum masters, developers, marketeers en UX designers. Een samenwerking waar iedereen elkaar helpt maar ook aanspreekt op verantwoordelijkheden.