SEO-expert

Huur een SEO-expert in om jouw website te optimaliseren en bereik tot wel 93% van alle internetgebruikers. Een overgroot deel van deze gebruikers start hun zoektocht naar producten of diensten via Google of Bing. Onze SEO-specialisten staan klaar om jouw website te finetunen, zodat je bovenaan in de zoekresultaten terechtkomt.

Neem contact op

SEO-experts die op de hoogte zijn van de Google E-E-A-T ontwikkelingen

Ben je op zoek naar een SEO-expert die up-to-date is met de nieuwste Google E-E-A-T ontwikkelingen? Samen stellen we een geoptimaliseerde strategie op die aansluit bij de recente ‘Core Update’ update van Google. We voeren deze strategie voor je uit en zorgen voor heldere rapportages. Onze begeleiding is afgestemd op jouw behoeften; we kunnen adviserend optreden of het werk volledig van je overnemen. Zo werk je samen met een SEO experts die jouw website afstemt op de laatste E-E-A-T criteria, waarmee je de positie binnen de zoekresultaten van Google maximaliseert.

Zoekmachine optimalisatie specialist: meetbaar resultaat 

We zijn een ervaren zoekmachine optimalisatie specialist. Dat betekent dat we je kunnen helpen om een SEO-strategie op te zetten. En misschien nog wel belangrijker, we weten wat er nodig is om meetbare resultaten te boeken. Dus zoek je naar een manier om de investering te verantwoorden en zeker te weten dat dit meer oplevert dan dat het kost? Dat is waar we je als SEO marketing specialist vanaf het begin bij begeleiden.

We beginnen met een onderzoek naar jouw website en de huidige optimalisatie. Op basis daarvan stellen we vast waar de kansen liggen. Daarvoor ontwikkelen we een strategie, waar we actief voor je mee aan de slag kunnen. We bepalen de belangrijke doelstellingen en de KPI’s. Op die manier boeken we meetbaar resultaat. De vooruitgang merk je ook aan het groeiende aantal bezoekers, meer online aankopen en bijvoorbeeld extra (contact)aanvragen.

SEO-consultant: wij denken met je mee

Werk je al aan organische marketing? En zoek je een SEO-consultant die met je meekijkt? We hebben ervaring bij tal van kleine, grotere en grote organisaties. Bovendien werken we aan B2C- en B2B-campagnes, dus weten we in die gevallen goed wat er werkt (en wat niet). 

Onze adviseurs evalueren de huidige status, beoordelen de effectiviteit en adviseren over mogelijke verbeterpunten. We richten ons daarbij op meetbare uitkomsten, zodat je duidelijk ziet wat het je oplevert.

Als jouw deskundige SEO-partner passen we ons flexibel aan jouw doelen. Of je nu de bestaande rankings wilt verbeteren, het aantal zoektermen waarop je gevonden wordt wilt vergroten, of je online autoriteit wilt versterken met krachtige SEO-content; wij pakken het zowel gericht als met een uitgebreide strategie voor je op.

Samenwerken?

Klaar om samen het maximale uit jouw organisatie te halen? Neem contact met ons op! 

  • Samen online succes behalen
  • Ontvang vrijblijvend persoonlijk en professioneel advies
  • Meer dan 20 jaar online ervaring

 

Comaxx neemt je privacy serieus, dus we gebruiken jouw persoonsgegevens alleen voor administratieve doeleinden en om de producten en services te leveren die je bij ons opvraagt. Uitschrijven kan op elk gewenst moment. Zie hier het volledige cookie- en privacybeleid.

Wij realiseerden extra online groei voor: