Onze branche-specialiteiten

Comaxx is een vooruitstrevende partner voor digitale oplossingen die bedrijven helpt groeien door middel van krachtige, op maat gemaakte websites en digitale strategieën. 

Onze expertise strekt zich uit over drie cruciale branches: overheid en zorg, retail en e-commerce, en tech en industrie. Elke sector heeft zijn unieke uitdagingen en kansen, en bij Comaxx begrijpen we de nuances die bij elk van deze gebieden horen.

Overheid en zorg

In de wereld van overheid en zorg is de behoefte aan betrouwbare, veilige en toegankelijke digitale oplossingen groter dan ooit. Comaxx creëert websites die niet alleen voldoen aan de hoogste normen van dataveiligheid en privacy, maar ook intuïtief zijn voor eindgebruikers. Van het digitaliseren van patiëntendossiers tot het creëren van platforms voor burgerbetrokkenheid, we zorgen ervoor dat onze oplossingen inclusief, toegankelijk en gebruiksvriendelijk zijn. Het doel is om de interactie tussen overheid, zorginstellingen en burgers te vereenvoudigen en te versterken, waardoor efficiëntie en tevredenheid toenemen.

Zorg    Overheid

Retail en e-commerce

Voor bedrijven in de retail en e-commerce sector transformeert Comaxx de manier waarop merken zich online presenteren en met hun klanten communiceren. Onze expertise in het bouwen van responsieve, visueel aantrekkelijke en gemakkelijk te navigeren e-commerce sites helpt bedrijven hun online verkoop te maximaliseren. We integreren de nieuwste technologieën voor voorraadbeheer, betalingsverwerking en klantenservice, en optimaliseren websites voor SEO om de zichtbaarheid en het bereik te vergroten. Onze op maat gemaakte digitale marketingstrategieën zorgen ervoor dat onze klanten hun doelgroep effectief bereiken en hun merk succesvol positioneren in een competitieve markt.

Retail en e-commerce

Tech en industrie

In de sector tech en industrie richten we ons op het bouwen van robuuste, schaalbare weboplossingen die de unieke behoeften van technologische en industriële bedrijven ondersteunen. Van complexe productconfiguratoren tot uitgebreide kennisbanken en ondersteuningsplatforms, onze oplossingen zijn ontworpen om de operationele efficiëntie te verhogen en de klantenservice te verbeteren. We begrijpen het belang van nauwkeurige dataweergave en real-time informatievoorziening in deze snel veranderende sectoren en leveren websites die niet alleen voldoen aan de huidige behoeften, maar ook gemakkelijk kunnen evolueren met toekomstige technologische ontwikkelingen.

Maakindustrie

 

Samenwerken?

Klaar om samen het maximale uit jouw organisatie te halen? Neem contact met ons op! 

  • Samen online succes behalen
  • Ontvang vrijblijvend persoonlijk en professioneel advies
  • Meer dan 20 jaar online ervaring

 

Comaxx neemt je privacy serieus, dus we gebruiken jouw persoonsgegevens alleen voor administratieve doeleinden en om de producten en services te leveren die je bij ons opvraagt. Uitschrijven kan op elk gewenst moment. Zie hier het volledige cookie- en privacybeleid.

Wij realiseerden
extra online groei voor: