Foto's van 2 collega's die met elkaar in gesprek zijn waarvan 1 collega op een laptop iets laat zien

E-mail marketing

Comaxx creëert en verstuurt kwalitatieve en converterende e-mails. Hiermee informeer en overtuig je jouw doelgroep op de best mogelijke manier. Hoe we e-mail marketing aanpakken? Dat lees je op deze pagina.

Het bereiken van jouw doelgroep kan op verschillende manieren. Uiteraard heb je jouw digitale platform waarmee je met bezoekers kunt communiceren. Dit is echter geen proactieve manier om je doelgroep te informeren. E-mail is hiervoor bij uitstek geschikt. Met e-mail kun je er als organisatie voor zorgen dat je de juiste boodschap, op het juiste moment, bij jouw doelgroep onder de aandacht brengt. Of je nu een commercieel of een informerend doel hebt, uiteindelijk gaat het erom dat je jouw doelgroep op een goede en effectieve manier benadert.

Meer weten over e-mail marketing?

Comaxx is als e-mail marketing partner de ideale partij voor het ontwikkelen of beheren van je e-mail marketing. We weten alle ins & outs in de wereld van e-mail!

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Online groei gegarandeerd
  • Award winning

Wat is e-mail marketing?

E-mail marketing wordt voornamelijk gebruikt om huidige klanten te bedienen. Hierbij is het belangrijk dat je beschikt over het e-mailadres. In een bestelproces is het eenvoudig om een e-mailadres (verplicht) te vragen. Bij non-commerciële processen is dit lastiger.

Mensen willen natuurlijk niet graag bestookt worden met e-mails van allerlei organisaties. Daarom is het belangrijk dat bezoekers te allen tijde weten waarom je naar hun e-mailadres vraagt en waar je dit voor gaat gebruiken. Uiteindelijk is e-mail een kanaal wat heel goed kan converteren, mede omdat het voornamelijk gebruikt wordt voor bestaande klanten en/of relaties. Het is daarom belangrijk het e-mail kanaal goed in te richten. Wij kunnen je hierbij helpen!

Samenwerken?

Meer weten over e-mail marketing? Neem contact met ons op! 

  • Samen online succes behalen
  • Ontvang vrijblijvend persoonlijk en professioneel advies
  • Meer dan 20 jaar online ervaring

 

Comaxx neemt je privacy serieus, dus we gebruiken jouw persoonsgegevens alleen voor administratieve doeleinden en om de producten en services te leveren die je bij ons opvraagt. Uitschrijven kan op elk gewenst moment. Zie hier het volledige cookie- en privacybeleid.

Wij realiseerden
extra online groei voor: