SEO Analyse

Hoe zorg je ervoor dat jouw website niet alleen gezien wordt, maar ook de aandacht trekt van de juiste mensen? Het antwoord is simpel: met een onderbouwde SEO strategie. Maar hoe scoor jij op dit moment met jouw SEO prestaties? Om hier inzicht in te krijgen voeren we een SEO analyse uit. Met behulp van verschillende SEO-tools checken we de huidige status en zien we waar groeikansen liggen. Door aan de juiste SEO knoppen te draaien zorg je ervoor dat je bovenaan de zoekresultaten verschijnt.

Wat nemen we mee in een SEO analyse?

Een SEO-analyse is geen one-size-fits-all proces. Bij Comaxx brengen we verschillende belangrijke elementen in kaart om een goed beeld te krijgen van waar je staat en hoe we je kunnen helpen groeien.Concurrentieanalyse 
Om te weten waar je staat, moet je weten wie je concurrenten zijn. We voeren een concurrentieanalyse uit om te begrijpen wat zij goed doen, waar kansen liggen en hoe je je kunt onderscheiden. 

Keywords en content 
We identificeren de juiste keywords die aansluiten bij het zoekgedrag van jouw doelgroep. Vervolgens analyseren we je content om te zorgen dat deze aantrekkelijk, relevant en geoptimaliseerd is voor zowel je publiek als zoekmachines. 

Technische SEO 
De technische kant van je website heeft een enorme impact op je SEO. We kijken naar je site-architectuur, snelheid, mobiele bruikbaarheid en andere technische factoren die de gebruikerservaring beïnvloeden en jouw rangschikking kunnen maken of breken. 

Backlink profiel 
Als website is het belangrijk om autoriteit te hebben in de markt. Autoriteit wordt voornamelijk bepaald door het aantal en de kwaliteit van andere websites die naar jouw website linken. We analyseren deze links om de kwaliteit en relevantie te beoordelen en adviseren je hoe je jouw linkbuilding strategie verbetert.

Samenwerken?

Klaar om het maximale uit jouw SEO strategie te halen? Neem contact met ons op! 

  • Samen online succes behalen
  • Ontvang vrijblijvend persoonlijk en professioneel advies
  • Meer dan 20 jaar online ervaring

 

Comaxx neemt je privacy serieus, dus we gebruiken jouw persoonsgegevens alleen voor administratieve doeleinden en om de producten en services te leveren die je bij ons opvraagt. Uitschrijven kan op elk gewenst moment. Zie hier het volledige cookie- en privacybeleid.

Wij realiseerden
extra online groei voor: