Search Engine Advertising (SEA)

Wij trekken kwalitatief goede bezoekers naar jouw platform met Search Engine Advertising (SEA). Hoe krijgen we dat voor elkaar? Dat lees je op deze pagina.

Wat is Search Engine Advertising?

Het aantrekken van de juiste bezoekers naar jouw digitale platform is cruciaal om succesvol te kunnen zijn en om doelstellingen te behalen. Je bent tenslotte ooit begonnen met jouw digitale platform om een bepaald product of dienst beschikbaar te maken voor jouw doelgroep. Een website of app is niets waard als niemand deze kan vinden. Een manier hiervoor is het inzetten van Search Engine Advertising (SEA). 

Comaxx helpt jou om de juiste bezoekers naar jouw platform te krijgen via SEA. Wij zorgen ervoor dat je op relevante zoektermen vindbaar bent in de zoekmachines en dat hier het maximale rendement uit wordt behaald. We denken onder andere mee over budget, bereik, strategie, data collectie en concurrentie. 

Aanpak Search Engine Advertising

Wanneer SEA door Comaxx ingezet wordt beginnen we met de ontwikkeling van een goede SEA strategie. We beantwoorden daarin de volgende vragen:                                      

  • Wie is de doelgroep? 
  • Welke zoekwoorden gaan we gebruiken? 
  • Hoeveel budget gaan we inzetten? 
  • Wanneer is SEA succesvol?                                                                   

Nog beter is SEA onderdeel te laten zijn van een bredere digitale marketing strategie waarin online kanalen elkaar kunnen ondersteunen. Hiermee bedoelen we dat de inzet van bijvoorbeeld social media naast SEA ervoor kan zorgen dat er een extra goede vindbaarheid wordt gecreëerd (zogenaamde ondersteunde conversies). Uiteindelijk is SEA onderdeel van de klantreis en door dit kanaal op de juiste manier in te zetten kun je kwalitatief goede bezoekers aantrekken.