Google Search

Google Search advertenties zijn tekstadvertenties in het zoeknetwerk van Google die worden weergegeven op het moment dat een gebruiker een zoekopdracht uitvoert met behulp van de zoekmachine. 

Google Search ads uitbesteden

Tekstadvertenties kunnen bijdragen aan het genereren van kwalitatief verkeer naar je website of webshop en leads.  Als search advertenties op de juiste manier worden uitgevoerd, kan het veel verkeer en leads genereren, waardoor de verkoop en inkomsten van je bedrijf effectief toenemen. Daarnaast zijn zoekadvertenties nog steeds de meest vertoonde advertenties in de resultatenpagina van Google. 

Het opzetten en beheren van succesvolle zoekadvertentie campagnes kan echter een uitdaging zijn als je niet veel ervaring hebt op dit gebied. Het kan lastig zijn om de juiste zoekwoorden en biedstrategieën te kiezen zonder ervaring. Daarom kun je Search Ads uitbesteden aan Comaxx. Ons team bestaat uit SEA-experts die jarenlange ervaring hebben. 

Samenwerken?

Klaar om het maximale uit jouw SEA strategie te halen? Neem contact met ons op! 

  • Samen online succes behalen
  • Ontvang vrijblijvend persoonlijk en professioneel advies
  • Meer dan 20 jaar online ervaring

 

Comaxx neemt je privacy serieus, dus we gebruiken jouw persoonsgegevens alleen voor administratieve doeleinden en om de producten en services te leveren die je bij ons opvraagt. Uitschrijven kan op elk gewenst moment. Zie hier het volledige cookie- en privacybeleid.

Wij realiseerden
extra online groei voor: