Google Display Advertising

Display advertenties kunnen in verschillende formaten verschijnen, waaronder banneradvertenties, afbeeldingen, en zelfs interactieve media. Het doel van deze advertenties is niet alleen om de aandacht van je potentiële klanten te trekken, maar ook om je naamsbekendheid te vergroten, bezoekers naar je website te leiden, en uiteindelijk de verkoop of leads te stimuleren. Wil je direct starten met Google Display advertising? 

Boost jouw conversies

Het is met Google Display ads mogelijk om jouw doelgroep op elk gewenst moment te bereiken om de conversies een boost te geven. Zo kun je naast branding (naamsbekendheid) campagnes ook inzetten op remarketing. Remarketing (of retargeting) stelt je in staat om specifiek die gebruikers te targeten die al eens interesse hebben getoond in jouw producten of diensten door interactie met jouw website of door te klikken op jouw advertenties. Display ads zijn dus ideaal voor elk doel. Wij hebben de juiste kennis in-house om een strategie te ontwikkelen passend bij jouw online marketingdoel.

Onze aanpak bij Google Display

Doelstelling en doelgroep(en) definiëren

Wij beginnen met het gezamenlijk definiëren van de doelstelling en doelgroep waar de advertenties op gericht moeten zijn. Dit is belangrijk voor het creëren van de content en planning.

Campagne- en conversie instellingen

Rekening houdend met jouw doelen en doelgroep, adviseren we een geschikt dagbudget en biedstrategie om ervoor te zorgen dat het advertentiebudget efficiënt wordt besteed. We zetten de juiste campagnestructuur op en stellen de conversies in om meetbaar resultaat te genereren.

Optimalisatie en rapportage

De campagne is klaar om live te gaan! We optimaliseren deze doorlopend en je ontvangt maandelijks rapportages over de prestaties van de campagne. Deze kunnen we zowel digitaal als fysiek organiseren.

Samenwerken?

Klaar om jouw doelgroep met Google Display ads te bereiken? Neem direct contact op!

  • Display specialisten in-house
  • Strategisch advies voor jouw doelen
  • Meer dan 20 jaar online ervaring

 

Comaxx neemt je privacy serieus, dus we gebruiken jouw persoonsgegevens alleen voor administratieve doeleinden en om de producten en services te leveren die je bij ons opvraagt. Uitschrijven kan op elk gewenst moment. Zie hier het volledige cookie- en privacybeleid.

Wij realiseerden
extra online groei voor: