SEA - Quickscan

Wil jij snel inzicht in de prestaties van jouw Google Ads-campagnes? Wij voeren volledig gratis een SEA-quickscan (ter waarde van €575,-) voor je uit! We laten een van onze SEA-specialisten een van je campagnetypes doornemen en advies op maat geven. Hierdoor kun jij jouw account beter inrichten aan de hand van het advies van onze specialist. Een (gratis) SEA scan wordt ook wel een Google Ads scan genoemd.

Gratis SEA Scan bij Comaxx

Heb je je aangemeld voor de SEA-quickscan, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. We zullen (tijdelijk) toegang vragen tot je Google Ads-account, zodat we onze analyse kunnen uitvoeren. We zullen je ook vragen om één campagnetype te kiezen die wij gaan analyseren, bijvoorbeeld search-, display- of shoppingcampagnes. Zodra dit is geregeld, gaan wij aan de slag en voeren we de scan uit. We zorgen ervoor dat je binnen drie werkdagen nadat wij toegang hebben gekregen tot je account een advies op maat krijgt in een PDF-bestand. Daarnaast is er de mogelijkheid om een vrijblijvend adviesgesprek met ons aan te vragen. Hierin bespreken we ons advies in meer detail en heb jij de mogelijkheid om nog vragen te stellen. Aanmelden kan via het inschrijfformulier! Wacht niet te lang en vraag je gratis SEA scan aan!

Cases arrow_forward

Wij hebben al veel mooie projecten mogen realiseren voor onze klanten. Met trots delen wij ons werk met jou.

Samenwerken?

Klaar om het maximale uit jouw SEA strategie te halen? Neem contact met ons op! 

  • Samen online succes behalen
  • Ontvang vrijblijvend persoonlijk en professioneel advies
  • Meer dan 20 jaar online ervaring

 

Comaxx neemt je privacy serieus, dus we gebruiken jouw persoonsgegevens alleen voor administratieve doeleinden en om de producten en services te leveren die je bij ons opvraagt. Uitschrijven kan op elk gewenst moment. Zie hier het volledige cookie- en privacybeleid.

Wij realiseerden
extra online groei voor: