2,5 keer zoveel conversies

“Er zit veel kennis bij Comaxx, ik sta nu een stuk steviger in mijn schoenen in het werken met Google Ads.”

Frans Jansen – Online Marketeer Jasno Shutters

+28%

vertoningen

+89%

klikken

+155%

conversies

JASNO is producent en leverancier van exclusieve maatwerk raamdecoratie, al ruim 20 jaar. Ze zijn begonnen met shutters (houten binnenluiken) en hebben later houten jaloezieën aan het assortiment toegevoegd. Als een klant aanklopt komt er een adviseur langs die de ramen nauwkeurig inmeet. Wel zo’n prettig gevoel, met name bij speciale raamvormen waarvoor shutters de meest geschikte raambekleding zijn.

 

Hoe zorgen jullie voor groei?

“We bestaan sinds 2001, het bedrijf is destijds opgericht door Jeroen Hermans. De focus ligt erg op de band met de dealers. We willen het liefst fans maken van onze dealers en klanten, dat motiveert ook de collega’s. Als we een goede review krijgen doen we een ‘fanmuntje’ in de pot, later gaan we daar iets leuks mee doen. Zo belonen we de medewerkers voor hun klantgerichtheid.”

“Comaxx heeft ons tot nu toe goed geholpen. Er zit veel kennis bij Comaxx, ik sta nu een stuk steviger in mijn schoenen in het werken met Google Ads. Ik merkte ook vrij snel dat Google Analytics, Tag Manager etc. ook nieuwe uitdagingen brachten, maar ook daar kon Comaxx me mee helpen. Ik merk dat jullie veel verschillende experts hebben zitten en zo een brede expertise in huis hebben.”

Dit heeft Comaxx bereikt bij JASNO Shutters:

 • Complex tracking issue opgelost, waardoor zij weer inzicht kregen in de gegenereerde inmeetafspraken, brochure aanvragen en andere conversies die via website worden aangevraagd. Google Ads strategie en implementatie. Maandelijkse optimalisaties.
  Resultaten:
  +28% vertoningen
  +89% klikken
  +155% aantal conversies
  -20% kosten per conversie
 • SEO-advies: zoekwoorden onderzoek + menustructuur. Resultaten: Groei in organische vertoningen, klikken, gem. CTR en gem positie:
  Vertoningen: +14%
  Klikken: +30%
  Gem. CTR: +18%
  Positie: vanaf gem. 42,6  29,9
  Conversie %: +101%
 • CRO-advies voor belangrijkste productcategorieën en conversiepagina’s aangeleverd, dat heeft geresulteerd in een groei in de conversieratio. Resultaten: conversie % is flink gestegen, vooral voor Paid Search (Google Ads).

Ook meer klanten via je website?

Wil jij ook groei in bereik, klikken en klanten?