Jasno Shutters

JASNO is producent en leverancier van exclusieve maatwerk raamdecoratie, al ruim 20 jaar. Ze zijn begonnen met shutters (houten binnenluiken) en hebben later houten jaloezieën aan het assortiment toegevoegd.

Als een klant aanklopt komt er een adviseur langs die de ramen nauwkeurig inmeet. Wel zo’n prettig gevoel, met name bij speciale raamvormen waarvoor shutters de meest geschikte raambekleding zijn. Geheel in lijn heeft Comaxx adviseurs om je online van A tot Z te ontzorgen

Schakelen met onze online adviseurs

Over Jasno

We bestaan sinds 2001, het bedrijf is destijds opgericht door Jeroen Hermans. De focus ligt erg op de band met de dealers. We willen het liefst fans maken van onze dealers en klanten, dat motiveert ook de collega’s. Als we een goede review krijgen doen we een ‘fanmuntje’ in de pot, later gaan we daar iets leuks mee doen. Zo belonen we de medewerkers voor hun klantgerichtheid

Onze resultaten voor Jasno

Dit heeft Comaxx voor Jasno Shutters bereikt

Complex tracking issue opgelost

waardoor zij weer inzicht kregen in de gegenereerde inmeetafspraken, brochure aanvragen en andere conversies die via website worden aangevraagd. Google Ads strategie en implementatie. Maandelijkse optimalisaties.

Resultaten:

  • +28% vertoningen
  • +89% klikken
  • +155% aantal conversies
  • -20% kosten per conversie

SEO-advies

zoekwoorden onderzoek + menustructuur. Resultaten: Groei in organische vertoningen, klikken, gem. CTR en gem positie:

 

  • Vertoningen: +14%
  • Klikken: +30%
  • Gem. CTR: +18%
  • Positie: vanaf gem. 42,6  29,9
  • Conversie %: +101%

CRO-advies

CRO-advies voor belangrijkste productcategorieën en conversiepagina’s aangeleverd, dat heeft geresulteerd in een groei in de conversieratio. Resultaten: conversie % is flink gestegen, vooral voor Paid Search (Google Ads).

“ Er zit veel kennis bij Comaxx, ik sta nu een stuk steviger in mijn schoenen in het werken met Google Ads “

Samenwerken?

Klaar om samen het maximale uit jouw organisatie te halen? Neem contact met ons op! 

 

Comaxx neemt je privacy serieus, dus we gebruiken jouw persoonsgegevens alleen voor administratieve doeleinden en om de producten en services te leveren die je bij ons opvraagt. Uitschrijven kan op elk gewenst moment. Zie hier het volledige cookie- en privacybeleid.