Digitale toegankelijkheid

Hoe toegankelijk is jouw website of webshop voor mensen met bijvoorbeeld een visuele of motorische beperking? Veel organisaties zijn zich niet bewust van het feit dat hun website of webshop niet door iedereen te gebruiken of te lezen is. Hierdoor loop je een deel van je potentiële klanten mis. Wanneer je jouw website volledig digitaal toegankelijk maakt zorg je voor inclusiviteit en draagt dit positief bij aan het imago van je organisatie.

“ Digitale toegankelijkheid is wettelijk verplicht voor Nederlandse overheden (Rijk, provincies, gemeenten en waterschappen) en instellingen uit de (semi-)publieke sector. Het is verplicht om te voldoen aan de eisen van WCAG 2.1, niveau A en AA. Vanaf 5 oktober 2023 wordt WCAG 2.2 A en AA aanbevolen. “

Samenwerken?

Klaar om samen het maximale uit jouw organisatie te halen? Neem contact met ons op! 

  • Samen online succes behalen
  • Ontvang vrijblijvend persoonlijk en professioneel advies
  • Meer dan 20 jaar online ervaring

 

Comaxx neemt je privacy serieus, dus we gebruiken jouw persoonsgegevens alleen voor administratieve doeleinden en om de producten en services te leveren die je bij ons opvraagt. Uitschrijven kan op elk gewenst moment. Zie hier het volledige cookie- en privacybeleid.

Wij realiseerden
extra online groei voor: