Google Shopping

Google Shopping is een onderdeel van SEA (Search Engine Advertising) en is een van de krachtigste advertentiemiddelen voor e-commerce bedrijven. Het stelt webshops in staat om hun producten direct en visueel in de zoekresultaten te tonen, wat leidt tot een hogere zichtbaarheid en meer verkoop. Naast de Shopping advertenties raden wij het aan om tekstadvertenties in te zetten in jouw SEA strategie. 

Neem direct contact op

Google Shopping ads uitbesteden

Het opzetten en beheren van succesvolle Google Shopping campagnes kan een uitdaging zijn als je niet veel ervaring hebt op met adverteren binnen Google Ads. Het kan lastig zijn om de juiste zoekwoorden, product feed optimalisaties en campagnestrategieën op te zetten. Daarom pakken wij dit graag voor je op! Ons team bestaat uit SEA-experts die jarenlange ervaring hebben. 

Google Merchant Center

Google Merchant Center is een tool voor Google Shopping om webshops of e-commerce bedrijven te helpen om hun producten online zichtbaar te maken en te verkopen. Je kunt er eenvoudig producten van je e-commerce winkel aan toevoegen en deze promoten via verschillende kanalen, waaronder Google shopping-advertenties en Google Display ads. Wanneer je een Google Merchant Center-account voor je bedrijf maakt, geef je informatie door over de producten die te koop aangeboden worden in je webshop. Als iemand vervolgens op Google naar een van deze producten zoekt, wordt de meest relevante productadvertentie getoond. Op die manier bereiken potentiële klanten jouw webshop en kunnen direct tot aankoop overgaan. 

Ons team, bestaande uit Google Shopping-experts, kan je helpen bij het opzetten van een Google Merchant Center account. Van het aanmaken van je account tot het optimaliseren van je productfeeds, wij zorgen ervoor dat jouw webshop de aandacht krijgt die het verdient.

“ Er zit veel kennis bij Comaxx, ik sta nu een stuk steviger in mijn schoenen in het werken met Google Ads “

Samenwerken?

Klaar om het maximale uit jouw SEA strategie te halen? Neem contact met ons op! 

  • Samen online succes behalen
  • Ontvang vrijblijvend persoonlijk en professioneel advies
  • Meer dan 20 jaar online ervaring

 

Comaxx neemt je privacy serieus, dus we gebruiken jouw persoonsgegevens alleen voor administratieve doeleinden en om de producten en services te leveren die je bij ons opvraagt. Uitschrijven kan op elk gewenst moment. Zie hier het volledige cookie- en privacybeleid.

Wij realiseerden
extra online groei voor: