SEA-specialist

Bouw samen met een SEA-specialist aan een online kanaal voor meer bezoekers op jouw website of in de webshop. Dus zoek je meer klanten die aankopen of aanvragen doen? Wij zijn de Google Ads-expert die je helpen om helemaal boven aan de zoekresultaten te komen. Met onze inzet verbeter je de zichtbaarheid op de belangrijkste zoektermen, zodat je zeker weet dat potentiële klanten online niet meer om je heen kunnen.

Neem contact op

Google Ads-specialist: welke campagnes werken?

  1. SEA-doelstellingen: de campagnes van SEA kunnen verschillende doelstellingen hebben. Het handigste is om deze vooraf te bepalen zodat je naar een bepaald doel kan toewerken. Tijdens het optimaliseren van de campagnes kunnen we met de vooraf geformuleerde doelstellingen nagaan of de campagne het gewenste resultaat behaalt.
  2. Click through rate: een belangrijke succesfactor is de CTR van een campagne, de Click Through Rate. Hoeveel bezoekers klikken de advertentie daadwerkelijk aan? Dit bepaalt hoeveel bezoekers er op de website komen, als je een advertentie in de zoekresultaten van Google plaatst. Een hogere CTR wijst op een effectievere campagne, die blijkbaar een gevoelige snaar raakt.
  3. Online conversie: ten slotte houden we de online conversie nauwgezet voor je in de gaten. Dit bepaalt of een bezoeker die de advertentie aanklikt ook daadwerkelijk een aankoop of een aanvraag doet. Lukt het om de bezoeker online te overtuigen, naar aanleiding van de gebruikte advertentie? We richten ons als Google Ads-expert hiermee op het volledige proces.

We werken als SEA-consultant aan talloze campagnes voor kleine, grotere en grote bedrijven, zowel voor B2C als B2B. Wij weten daardoor dat er werkt (en wat niet), iets waar we je natuurlijk graag meer over vertellen. Een Google Ads expert bij ons kan je uitleggen waarom de drie bovenstaande elementen belangrijk zijn om het succes van een SEA-campagne te bepalen.

Ervaren SEA-consultant of zoekmachine adverteren bureau?

We zijn jouw ervaren SEA-consultant. Als expert in Search Engine Advertising weten we welke campagnes het gemiddeld genomen goed doen en waarmee we bijvoorbeeld de CTR en de online conversie kunnen verhogen. Zo is Google Shopping voor webshops onmisbaar en kun je Video en Display campagnes uitstekend inzetten voor het vergroten van de naamsbekendheid van jouw bedrijf. Google Search advertenties zijn voor ieder bedrijf geschikt en ideaal om de gehele funnel mee in te richten. Onze SEA-specialisten zorgen ervoor dat de juiste advertentiekanalen worden ingezet voor het behalen van jouw doelstellingen.

Maak je op dit moment al gebruik van adverteren binnen de zoekmachines en bieden de campagnes nog niet helemaal wat je gehoopt had? Ook dan kunnen onze SEA-specialisten jou helpen. Wij analyseren de campagne(s), beoordelen de sterke en zwakke(re) punten en adviseren je concrete verbeteringen.

Samenwerken?

Klaar om samen het maximale uit jouw organisatie te halen? Neem contact met ons op! 

  • Samen online succes behalen
  • Ontvang vrijblijvend persoonlijk en professioneel advies
  • Meer dan 20 jaar online ervaring

 

Comaxx neemt je privacy serieus, dus we gebruiken jouw persoonsgegevens alleen voor administratieve doeleinden en om de producten en services te leveren die je bij ons opvraagt. Uitschrijven kan op elk gewenst moment. Zie hier het volledige cookie- en privacybeleid.

Wij realiseerden extra online groei voor: