WooCommerce webshop laten maken

Wat ooit begon als een simpele plug-in voor je WordPress website is uitgegroeid tot een van de populairste webshopsystemen. Zo maak je van je website ook een webshop en je kunt er zelfs al gratis mee beginnen, mits je er een simpele webshop van wilt maken. Daarnaast kun je er ook een stuk serieuzer mee aan de slag gaan door verschillende premium thema’s en WooCommerce plug-ins aan te schaffen. Aan de slag met een WooCommerce webshop?

Wat kenmerkt WooCommerce?

Woocommerce is een open-source platform zonder licentiekosten. Hierdoor is het gemakkelijk te gebruiken. Daarnaast biedt WooCommerce een ruime keuze aan uitbreidingen in de vorm van plug-ins, waarmee je extra functionaliteiten kunt toevoegen aan je website. Bovendien heeft WooCommerce, als populair open-source platform, een grote community en uitstekende ondersteuning.

Echter, er zijn ook nadelen aan het gebruik van WooCommerce. Voor specifieke aanpassingen is technische kennis een vereiste. Daarnaast vergt het regelmatig onderhoud, zoals updates, voor optimale prestaties en veiligheid.

Bij Comaxx kunnen we je helpen met het ontwikkelen en het onderhoud van jouw WooCommerce webshop. De technische kennis die wij in huis hebben, zorgen ervoor dat we je vanaf het begin tot eind begeleiden. We kunnen zelfs een website of webshop voor je in beheer nemen, zodat je er bijna geen omkijken naar hebt!

Waarom kies je voor WooCommerce?

Gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit

WooCommerce is ontworpen met gebruiksgemak in het achterhoofd. Het beheer van je webshop, van productbeheer tot orderafhandeling, is overzichtelijk. Daarnaast kun je een webshop volledig naar wens aanpassen. Of het nu gaat om het toevoegen van producten, het aanpassen van het design of het integreren van specifieke functionaliteiten.

Schaalbaarheid

Of je nu eerst klein wilt beginnen en daarna wilt uitgroeien tot een internationale webshop, WooCommerce groeit met je mee.

SEO-vriendelijk

WooCommerce en WordPress zijn beide geschikt voor zoekmachineoptimalisaties. Op deze manier word je beter gevonden in zoekmachines zoals Google en Bing. Gebruik bijvoorbeeld de plug-in Yoast SEO. Naast de standaard plug-in heb je er ook speciaal een voor WooCommerce.

Onze WooCommerce specialisten

Ontmoet het team.

Benieuwd naar de rest? Ons team

Samenwerken?

Webshop laten bouwen? Neem contact met ons op! 

  • Samen online succes behalen
  • Ontvang vrijblijvend persoonlijk en professioneel advies
  • Meer dan 20 jaar online ervaring

 

Comaxx neemt je privacy serieus, dus we gebruiken jouw persoonsgegevens alleen voor administratieve doeleinden en om de producten en services te leveren die je bij ons opvraagt. Uitschrijven kan op elk gewenst moment. Zie hier het volledige cookie- en privacybeleid.

Wij realiseerden
extra online groei voor: