Google Ads training

Wil je je kennis en vaardigheden op het gebied van Google Ads verbeteren? Onze uitgebreide Google Ads trainingen zijn ontworpen om je inzicht te geven in alle aspecten van dit advertentieplatform, van de verschillende kanalen tot hoe je je campagnes kunt optimaliseren voor maximale resultaten.  

ls online marketingprofessional wil je je eigen vaardigheden en kennisniveau naar een hoger niveau tillen. Je streeft ernaar om je expertise voortdurend te verbeteren en jezelf te positioneren als een toonaangevende specialist in je vakgebied. Daarnaast wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online advertising, zodat je altijd gebruik kunt maken van de nieuwste en meest effectieve strategieën en technieken. In een snel veranderende digitale wereld is het essentieel om bij te blijven en je aan te passen aan de dynamiek van de markt.

Onze Google Ads trainingen zijn daarom echt iets voor jou. Deze trainingen bieden diepgaande kennis en praktische vaardigheden die direct toepasbaar zijn in je dagelijkse werkzaamheden. Of je nu een beginner bent die de basisprincipes van Google Ads wil leren kennen, of een gevorderde gebruiker die zijn campagnes wil optimaliseren voor betere resultaten, wij hebben een training die bij je past.

Tijdens de trainingen leer je niet alleen hoe je effectieve advertenties kunt maken, maar ook hoe je je budget optimaal kunt beheren, je doelgroep nauwkeurig kunt targeten en de prestaties van je campagnes kunt analyseren en verbeteren. Onze ervaren trainers delen hun expertise en geven je inzicht in de beste praktijken en nieuwste trends op het gebied van online advertising.

Bovendien krijg je de gelegenheid om te netwerken met andere professionals in de branche, ervaringen uit te wisselen en waardevolle contacten op te doen. Onze trainingen zijn interactief en praktijkgericht, zodat je de geleerde theorie direct kunt toepassen in je eigen campagnes.

Kortom, met onze Google Ads trainingen investeer je in jezelf en in je toekomst als online marketingprofessional. Je vergroot je kennis, scherpt je vaardigheden aan en blijft vooroplopen in een competitieve markt. Sluit je aan bij onze trainingen en geef je carrière een boost!

Inhoud van onze training

Strategie

Tijdens deze training leer je hoe je effectief Google Ads inzet binnen een online marketingstrategie, hoe je de gewenste doelgroep kunt bereiken, hoe je een account opzet en hoe je de resultaten van je campagnes kunt meten en optimaliseren. Je krijgt inzicht in de verschillende Google kanalen, zoals Google Search, Google Shopping, Google Display en Video en leert hoe je deze het beste inzet om jouw doelstellingen te bereiken.

Conversie optimalisatie

Verder behandelen we ook het onderwerp conversieoptimalisatie, omdat dit grote impact heeft op de resultaten van de Google Ads campagnes. Je leert wat er voor een landingspagina belangrijk is en hoe je de conversieratio op je website kunt verhogen.

Praktijkgericht

De training is gericht op de praktijk, dus je kunt gedurende de training direct aan de slag met het toepassen van je nieuwe kennis. De training is zowel geschikt voor beginners als gevorderden. We passen de training aan op jouw wensen en online marketingdoelen.

Gedurende de training is er genoeg ruimte om vragen te stellen, zodat je zeker weet dat je alles goed begrijpt en klaar bent om met succes aan de slag te gaan met Google Ads.

Samenwerken?

Klaar om het maximale uit jouw SEA strategie te halen? Neem contact met ons op! 

  • Samen online succes behalen
  • Ontvang vrijblijvend persoonlijk en professioneel advies
  • Meer dan 20 jaar online ervaring

 

Comaxx neemt je privacy serieus, dus we gebruiken jouw persoonsgegevens alleen voor administratieve doeleinden en om de producten en services te leveren die je bij ons opvraagt. Uitschrijven kan op elk gewenst moment. Zie hier het volledige cookie- en privacybeleid.

Wij realiseerden
extra online groei voor: