Search Engine Advertising (SEA)

Wij trekken kwalitatief goede bezoekers naar jouw platform met Search Engine Advertising (SEA). Hoe krijgen we dat voor elkaar? Dat lees je op deze pagina.

Wat is Search Engine Advertising?

Het aantrekken van de juiste bezoekers naar jouw digitale platform is cruciaal om succesvol te kunnen zijn en om doelstellingen te behalen. Je bent tenslotte ooit begonnen met jouw digitale platform om een bepaald product of dienst beschikbaar te maken voor jouw doelgroep. Een website of app is niets waard als niemand deze kan vinden. Een manier hiervoor is het inzetten van Search Engine Advertising (SEA). 

Comaxx helpt jou om de juiste bezoekers naar jouw platform te krijgen via SEA. Wij zorgen ervoor dat je op relevante zoektermen vindbaar bent in de zoekmachines en dat hier het maximale rendement uit wordt behaald. We denken onder andere mee over budget, bereik, strategie, data collectie en concurrentie. 

SEA: onze aanpak

1Zoekwoordenscan Op welke zoekwoorden adverteer je op dit moment? Wat zijn de huidige resultaten? Zijn er misschien andere zoektermen beschikbaar die betere kansen bieden? Wij gaan ermee aan de slag en zoeken het voor je uit. Daarnaast adviseren we wat er mogelijk is en beter kan.
2Analyse van de CTR Hoe vaak klikken bezoekers jouw advertenties in Google aan? We beoordelen de Click Through Rate (CTR) en adviseren je waar het misschien beter kan. Wij hebben ervaring met talloze campagnes voor kleine, grote(re) en grote klanten voor B2C en B2B.
3Nieuw plan van aanpak Zoek je naar een compleet advies of een volledig plan van aanpak? Wij analyseren jouw website, de markt en geven je aan hoe we het zouden aanpakken. Zo weet je zeker dat we op het gebied van SEA effectief voor je aan de slag kunnen.

We zijn jouw Google Ads bedrijf dat nadenkt over die beste positie binnen de advertenties. Dus wil je hoe dan ook helemaal bovenaan staan? Of ervoor zorgen dat je binnen het beschikbare budget zolang mogelijk kunt adverteren? Wij begrijpen dat je verschillende doelstellingen kunt hebben. Of dat de doelstelling per zoekterm kan variëren. Daar houden we rekening mee. En heb je weinig ervaring met SEA of wil je voor het eerst aan de slag met Google Ads? We leggen hierboven uit welke stappen we ondernemen.

SEA als onderdeel van de digitale marketing strategie

Nog beter is SEA onderdeel te laten zijn van een bredere digitale marketing strategie waarin online kanalen elkaar kunnen ondersteunen. Hiermee bedoelen we dat de inzet van bijvoorbeeld social media naast SEA ervoor kan zorgen dat er een extra goede vindbaarheid wordt gecreëerd (zogenaamde ondersteunde conversies). Uiteindelijk is SEA onderdeel van de klantreis en door dit kanaal op de juiste manier in te zetten kun je kwalitatief goede bezoekers aantrekken. 

Voor deze klanten realiseerden we al online groei

Waarom je kiest voor Comaxx Search Engine Advertising

Wil je jouw doelgroep optimaal bereiken met Search Engine Advertising? Comaxx zet net dat stapje extra om dit voor elkaar te krijgen. Precies wat je van een partner mag verwachten. We werken niet voor jou maar met jou. We doen het samen en jij kunt op deze manier profiteren van onze uitgebreide expertise op het gebied van SEA. Daag ons uit en we behalen de beste resultaten. Aarzel niet en neem contact met ons op! 

Onze marketing partners