Search Engine Optimization (SEO)

We zorgen voor de goede resultaten in zoekmachines door middel van Search Engine Optimization (SEO). Hoe pakken we dat aan? Dat lees je op deze pagina.

Meer weten over SEO?

Wat is Search Engine Optimization?

Met goede positie in de zoekmachines kan je doelgroep jouw organisatie gemakkelijk vinden. Alleen het hebben van een website of app is hiervoor niet voldoende. Er moet een duidelijk strategie ontwikkeld worden om de vindbaarheid van jouw digitale platform te vergroten via Search Engine Optimization (SEO). Comaxx heeft hier jarenlange ervaring mee en weet precies de juiste technieken toe te passen om de vindbaarheid van jouw platform te vergroten.

We denken graag met je mee over de juiste strategie op het gebied van SEO. Denk hierbij aan de zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden, de doorlooptijd om deze posities te kunnen bereiken en het benodigde budget. Want ook al zijn organische zoekresultaten onbetaald, het vergt een tijdsinvestering om goede posities in de zoekmachines te verkrijgen.

SEO-aanpak
 • SEO-analyse & opstart

  Analyse van de huidige SEO resultaten in search console, analytics + tooling.

 • Zoekwoorden brainstorm

  Zoekwoorden brainstorm en content mapping van de zoekwoorden en pagina structuur.

 • Zoekwoorden onderzoek

  Op basis van de zoekwoorden brainstorm wordt zoekwoorden onderzoek gedaan naar de zoekwoorden met de meeste potentie.

 • Linkbuilding en opschalen

  Domain authority verhogen van de belangrijkste pagina’s, dit op basis van linkbuilding en rapportage.

Resultaten en optimalisatieproces

Het is belangrijk om te weten dat SEO dan ook niet direct resultaat geeft. Meestal duurt het enkele weken tot maanden voordat progressie zichtbaar is. Het optimalisatieproces bestaat uit het aanpakken van content, techniek en het opbouwen van autoriteit. Hoe dit precies werkt kunnen onze experts je natuurlijk haarfijn uitleggen. En wist je trouwens dat SEO heel goed te combineren is met SEA (Search Engine Advertising)?  

Onze marketing partners

Waarom Comaxx?

Ook super goede posities in de zoekmachines krijgen? Comaxx zet net dat stapje extra om dit voor elkaar te krijgen. Precies wat je van een partner mag verwachten. We werken niet voor jou, maar samen met jou. Profiteer van onze uitgebreide expertise op het gebied van SEO. Daag ons uit en we behalen de beste resultaten. Aarzel niet en neem contact met ons op.

Ook bovenaan in Google?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder! 

 • Meer dan 20 jaar ervaring

 • Award winning

 • Online groei gegarandeerd

Wij behaalden resultaten voor
 • royalcanin
 • dc klinieken

Of bereik ons via

Maandag tot en met vrijdag 08:30 – 17:30

lijn