SEO uitbesteden

Je wilt SEO uitbesteden: goed idee! Zoekmachine optimalisatie vraagt (veel) aandacht en is een vak apart. Wij begrijpen hoe je met belangrijke zoektermen in de top-resultaten in Google komt, hoe je meer bezoekers trekt en hoe die bezoekers vervolgens klanten worden. Dus wil jij jouw zoekmachine marketing uitbesteden? Als je SEO (oftewel zoekmachine optimalisatie) wilt uitbesteden, garanderen wij een goede website-techniek, schrijven SEO teksten en zorgen bijvoorbeeld voor online autoriteit dankzij krachtige linkbuilding.

Meer weten over SEO?

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden: wat doen we?

1Technische optimalisatie Hoe presteert de website in technische zin? Waar zitten de bottlenecks en moet het dus beter? Wij weten welke elementen bepalen hoe Google en andere zoekmachines jouw website beoordelen. We optimaliseren de laadtijd en zorgen bijvoorbeeld voor een duidelijke interne linkstructuur.
2Zoekwoordenonderzoek Met een zoekwoordenonderzoek maken we inzichtelijk waar jouw doelgroep naar zoekt. Welke precieze termen gebruiken ze, hoe vaak doen ze dat en hoe zit het met de concurrentie van andere bedrijven? Uit een zoekwoordenonderzoek blijkt welke zoektermen de moeite waard zijn om mee aan de slag te gaan. 
3Content-optimalisatie Hoe scoort de huidige content en waar kan dat beter? We optimaliseren (blog)artikelen, (landings)pagina’s en andere content zoals afbeeldingen op de website. Die dragen op die manier veel sterker bij aan een goede vindbaarheid in Google en andere zoekmachines.
4SEO teksten schrijven Je kunt de SEO teksten uitbesteden aan onze ervaren schrijvers. Zij weten hoe ze de zoektermen moeten verwerken en hoe een artikel waarde biedt voor zowel bezoekers als de zoekmachine. Dus is er nieuwe content nodig? Wij voorkomen dat je daar zelf mee aan de slag moet. 
5Concurrentieanalyse Een concurrentieanalyse laat zien wie er online sterker zijn dan de website van jouw bedrijf. Of welke concurrent je in de gaten moet houden om een hoge positie te behouden. 
6Linkbuilding Effectieve linkbuilding bouwt aan meer online autoriteit. We verzamelen links vanaf andere waardevolle websites. Die links geven Google het signaal dat jouw website de moeite waard is en een hoge positie in de zoekresultaten verdient.

Wil je de SEO teksten uitbesteden, ben je benieuwd naar de precieze kosten of wil je graag weten wat we allemaal voor je kunnen doen? We leggen het je graag uit. Daarnaast zullen we helder rapporteren over de verschillende werkzaamheden. Jij kunt jouw SEO uitbesteden, op een manier dat je daar zelf geen omkijken naar hebt. Dus geef ons aan wat je concrete doelen zijn of geef ons de vrije hand. Wij gaan ermee aan de slag en houden je nauwkeurig op de hoogte van wat we voor je bereiken. Bovendien merk je dat zelf aan het groeiend aantal aankopen, aanvragen of contactmomenten via de website.

SEO teksten uitbesteden: ervaren tekstschrijvers

Wil je de SEO teksten uitbesteden of de complete zoekmachine optimalisatie uitbesteden? Jij bepaalt welke investering je daarin wilt doen. We geven je vooraf aan wat de kosten zijn om SEO uit te besteden. Dus wil je teksten laten schrijven door onze ervaren tekstschrijvers? Of heb je aan de zoektermen en onze richtlijnen voldoende, om er zelf mee aan de slag te gaan? Jij hebt de touwtjes in handen.

Onze marketing partners

SEO uitbesteden

Je kunt aan ons jouw SEO uitbesteden. Wij zorgen voor Search Engine Optimization en richten jouw website optimaal in voor zowel bezoekers als voor de zoekmachines. Als je zoekmachine optimalisatie laat uitbesteden door ons, dan merk je hogere posities in de zoekresultaten, dus meer bezoekers en meer aankopen, aanvragen of contactmomenten.   

Op zoek naar een SEO-specialist?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder! Laat je SEO uitbesteden door Comaxx.

  • Meer dan 20 jaar ervaring

  • Award winning

  • Online groei gegarandeerd

Wij behaalden resultaten voor
  • royalcanin
  • dc klinieken

Of bereik ons via

Maandag tot en met vrijdag 08:30 – 17:30

lijn