Affiliate marketing

Wij maken gebruik van een digitaal netwerk om jouw producten of diensten te promoten. Hiermee behalen we jouw doelstellingen. Hoe doen we dat? Dat lees je op deze pagina.

Meer weten over hoe wij affiliate marketing voor jou kunnen inzetten?
Communicatiecampagne

Wat is affiliate marketing?

Om jouw digitale doelstellingen te behalen heb je voldoende bereik nodig. Zeker als je een commercieel platform hebt is het belangrijk ervoor te zorgen dat er voldoende verkeer wordt gegenereerd. Verkeer generen kan uiteraard via adverteren op zoekmachines of door zoekmachine optimalisatie, maar dit is vooral gericht op mensen die zoeken naar producten of diensten. Wil je buiten de zoekmachines opvallen bij jouw doelgroep? Dan kan affiliate marketing de oplossing zijn.

Voordelen affiliate marketing

Samen zorgen we dat jouw digitale platform zichtbaarder wordt. Affiliate marketing heeft de volgende voordelen:

 • Je maakt gebruik van een enorm netwerk aan digitale platformen 
 • Het is mogelijk zelf te kiezen van welke platformen jij gebruik wil maken 
 • Je betaalt pas op het moment dat een conversie wordt behaald (no cure, no pay) 
 • De bijdrage van een affiliate netwerk is goed meetbaar. Je maakt gebruik van een enorm netwerk aan digitale platformen 

Omdat het affiliate netwerk aan jouw digitale platform kan verdienen, zullen ze bereid zijn om jouw producten of diensten te promoten. Je betaalt pas wanneer er een doel is behaald (die doelen bepaal je natuurlijk zelf). Daarnaast kun je zelf controleren of het doel daadwerkelijk is behaald met hulp van een affiliatelink. Indien dit niet het geval is kun je een conversie afkeuren. Hierdoor behoud je zelf de controle.

Affiliate marketing: onze aanpak
 • Analyse & opstarten

  Na een online analyse en een persoonlijk gesprek stellen we jouw online doelstellingen vast en gaan we aan de slag. We onderzoeken welk affiliate netwerk we gaan inzetten.

 • Plannen & uitvoeren

  Maandelijks wordt er op vaste basis gewerkt aan het verbeteren van jouw affiliate marketing. We bepalen samen hoe hoog de beloning mag zijn en welke deelnemers we toevoegen.

 • Rapportage & advies

  Aan het einde van iedere maand wordt er door middel van een heldere rapportage teruggeblikt en worden er nieuwe kansen gespot.

 • Marketing opschalen

  Aan de hand van de rapportage & analyse spotten we kansen om verder op te schalen. Zo bouwen we je affiliate marketing stap voor stap uit. We sturen bij daar waar nodig is.

Wat zijn de kosten van affiliate marketing?

Voor deelname aan een affiliate netwerk wordt vaak een vast bedrag in rekening gebracht. Het is natuurlijk belangrijk om deze kosten mee te nemen in jouw online business model. De hoogte van de beloning voor het affiliate netwerk kun je daarnaast zelf bepalen. Hoe hoger de beloning, hoe harder men zal werken voor jouw digitale platform. Maar ook hier moet je natuurlijk weer goed kijken welke maximale kosten je kunt reserveren voor de beloning zodat er onderaan de streep een positief resultaat overblijft.

Onze marketing partners

Waarom je kiest voor Comaxx affiliate marketing

Wil jij ook gebruik maken van een enorm digitaal netwerk? Extra verkeer genereren en conversies behalen terwijl je zelf volledig de controle houdt? Comaxx zet net dat stapje extra om dit voor elkaar te krijgen. Precies wat je van een partner mag verwachten. We werken niet voor jou maar met jou. We doen het samen en jij kunt op deze manier profiteren van onze uitgebreide expertise op het gebied van affiliate marketing. Daag ons uit en we behalen de beste resultaten. Aarzel niet en neem contact met ons op! 

Sneller & beter presteren dan concurrenten?

Vragen of vrijblijvend een keertje kennismaken? Wij luisteren graag en geven je het gepaste advies.

 • Ontvang snel gratis persoonlijk advies

 • Online groei gegarandeerd

 • Meer dan 20 jaar ervaring

 • Award winning

WIJ BEHAALDEN RESULTATEN VOOR
 • saris aanhangers
 • maxima mc
 • ps food&lifestyle

Of bereik ons via

Maandag tot en met vrijdag 8.30 – 17.30 uur

lijn