SEO-expert

Schakel een SEO-expert of SEO-bureau in en optimaliseer jouw website voor maar liefst 93% van alle internetgebruikers. Dat percentage begint namelijk in een zoekmachine om te zoeken naar jouw producten of diensten. Wij beschikken over SEO-specialisten die je helpen met het optimaliseren van je website voor Google, zodat die bovenaan de zoekresultaten verschijnt.

Meer weten over SEO?

Dus zoek je een SEO-consultant die hier actief mee aan de slag gaat? Of kun je een consultant gebruiken die kijkt naar de huidige activiteiten en die verbetert waar dat nodig is? Wij weten wat er belangrijk is om jouw positie in de zoekresultaten te verbeteren.

SEO-aanpak
 • SEO-analyse & opstart

  Analyse van de huidige SEO-resultaten (o.a. in search console, analytics + tooling)

 • Keyword brainstorm

  Keyword brainstorm en content mapping van de keywords en pagina structuur.

 • Keyword onderzoek

  Op basis van de keyword brainstorm wordt er onderzoek gedaan naar de keywords met de meeste potentie.

 • Linkbuilding en opschalen

  Domain authority verhogen van de belangrijkste pagina’s, dit op basis van linkbuilding en rapportage.

Voor deze klanten realiseerden we al online groei

Zoekmachine optimalisatie specialist: meetbaar resultaat 

We zijn een ervaren zoekmachine optimalisatie specialist. Dat betekent dat we je kunnen helpen om een SEO-strategie op te zetten. En misschien nog wel belangrijker, we weten wat er nodig is om meetbare resultaten te boeken. Dus zoek je naar een manier om de investering te verantwoorden en zeker te weten dat dit meer oplevert dan dat het kost? Dat is waar we je als SEO marketing specialist vanaf het begin bij begeleiden.

We beginnen met een onderzoek naar jouw website en de huidige optimalisatie. Op basis daarvan stellen we vast waar de kansen liggen. Daarvoor ontwikkelen we een strategie, waar we actief voor je mee aan de slag kunnen. We bepalen de belangrijke doelstellingen en de KPI’s. Op die manier boeken we meetbaar resultaat als SEO-expert. De vooruitgang merk je ook aan het groeiende aantal bezoekers, meer online aankopen en bijvoorbeeld extra (contact)aanvragen.

Onze marketing partners

SEO-consultant: wij denken met je mee

Werk je al aan zoekmachine optimalisatie en zoek je een SEO-consultant die met je meekijkt? We hebben ervaring bij tal van kleine, grotere en grote organisaties. Bovendien werken we aan B2C- en B2B-campagnes, dus weten we in die gevallen goed wat er werkt (en wat niet). 

Onze consultants kijken mee naar wat er al staat, beoordelen de effectiviteit en stellen mogelijke verbeteringen voor. Ook in dat geval sturen we aan op meetbare resultaten. Dat maakt inzichtelijk wat de investeringen opleveren, zodat je precies weet waarom het de moeite waard is. 

We zijn jouw ervaren SEO-expert die je flexibel inzet voor de specifieke doelstellingen die je met jouw bedrijf hebt. Dus wil je de posities in de zoekresultaten verbeteren voor bestaande zoektermen? Wil je het aantal zoektermen waarop je gevonden wordt uitbreiden? Of gaat het je om online autoriteit om de kracht van SEO-teksten te versterken? We gaan er heel specifiek of vanuit een brede(re) strategie voor je mee aan de slag.

Award winning company

SEO-expert

Zoek je een SEO-expert die begrijpt hoe Search Engine Optimization werkt? We bepalen samen met jou de ideale strategie. Daar gaan we mee aan de slag, en daar rapporteren we vervolgens over. Wij bieden je de begeleiding waar je naar op zoek bent of nemen je zoveel mogelijk werk uit handen. Op die manier werk je samen met een consultant of specialist, die meekijkt of actief voor je aan de slag gaat. In de beide gevallen weet je zeker dat je er alles aan doet om zo hoog mogelijk in Google te komen.

Op zoek naar een SEO-expert?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder! 

 • Meer dan 20 jaar ervaring

 • Online groei gegarandeerd

 • Award winning bureau

 • Ontvang snel gratis persoonlijk advies

Wij behaalden resultaten voor
 • royalcanin
 • dc klinieken

Of bereik ons via

Maandag tot en met vrijdag 08:30 – 17:30

lijn