SEO-expert

Huur een SEO-specialist in om jouw website te optimaliseren en bereik tot wel 93% van alle internetgebruikers. Een overgroot deel van deze gebruikers start hun zoektocht naar producten of diensten via Google of Bing. Onze SEO-experts staan klaar om jouw website te finetunen, zodat je bovenaan in de zoekresultaten terechtkomt.

Benieuwd naar de nieuwste SEO ontwikkelingen?
SEO-aanpak
 • SEO-analyse & plan

  Wat zijn de huidige resultaten? We maken gebruik van Search Console, Google Analytics en andere tooling. De zaken met de meeste impact om jouw organische resultaten te verbeteren, worden onze prioriteit.

 • Content optimaliseren

  We gaan aan de slag met content op jouw website. Dit doen we a.h.v. een zoekwoordenonderzoek en interviews. Op deze manier haken we in op de meest recente Google ontwikkeling.

 • SEO techniek

  We gaan aan de slag met de techniek achter de website. Een belangrijk onderdeel bij het optimaliseren van de SEO resultaten.

 • Linkbuilding en opschalen

  We verhogen de domein autoriteit van de belangrijkste pagina’s op basis van linkbuilding. We hebben een groot Linkbuilding netwerk.

Voor deze klanten realiseerden we al online groei

Zoekmachine optimalisatie specialist: meetbaar resultaat 

We zijn een ervaren zoekmachine optimalisatie specialist. Dat betekent dat we je kunnen helpen om een SEO-strategie op te zetten. En misschien nog wel belangrijker, we weten wat er nodig is om meetbare resultaten te boeken. Dus zoek je naar een manier om de investering te verantwoorden en zeker te weten dat dit meer oplevert dan dat het kost? Dat is waar we je als SEO marketing specialist vanaf het begin bij begeleiden.

We beginnen met een onderzoek naar jouw website en de huidige optimalisatie. Op basis daarvan stellen we vast waar de kansen liggen. Daarvoor ontwikkelen we een strategie, waar we actief voor je mee aan de slag kunnen. We bepalen de belangrijke doelstellingen en de KPI’s. Op die manier boeken we meetbaar resultaat. De vooruitgang merk je ook aan het groeiende aantal bezoekers, meer online aankopen en bijvoorbeeld extra (contact)aanvragen.

Onze marketing partners

SEO-consultant: wij denken met je mee

Werk je al aan organische marketing? en zoek je een SEO-consultant die met je meekijkt? We hebben ervaring bij tal van kleine, grotere en grote organisaties. Bovendien werken we aan B2C- en B2B-campagnes, dus weten we in die gevallen goed wat er werkt (en wat niet). 

Onze adviseurs evalueren de huidige status, beoordelen de effectiviteit en adviseren over mogelijke verbeterpunten. We richten ons daarbij op meetbare uitkomsten, zodat je duidelijk ziet wat het je oplevert.

Als jouw deskundige SEO-partner passen we ons flexibel aan jouw doelen. Of je nu de bestaande rankings wilt verbeteren, het aantal zoektermen waarop je gevonden wordt wilt vergroten, of je online autoriteit wilt versterken met krachtige SEO-content; wij pakken het zowel gericht als met een uitgebreide strategie voor je op.

Award winning company

SEO-experts die op de hoogte zijn van de Google E-E-A-T ontwikkelingen

Ben je op zoek naar een SEO-expert die up-to-date is met de nieuwste Google E-E-A-T ontwikkelingen? Samen stellen we een geoptimaliseerde strategie op die aansluit bij de recente ‘Killer Whale’ update van Google. We voeren deze strategie voor je uit en zorgen voor heldere rapportages. Onze begeleiding is afgestemd op jouw behoeften; we kunnen adviserend optreden of het werk volledig van je overnemen. Zo werk je samen met een SEO experts die jouw website afstemt op de laatste E-E-A-T criteria, waarmee je de positie binnen de zoekresultaten van Google maximaliseert.

Op zoek naar een SEO-expert?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder! 

 • Meer dan 20 jaar ervaring

 • Online groei gegarandeerd

 • Award winning bureau

 • Ontvang snel gratis persoonlijk advies

Wij behaalden resultaten voor
 • royalcanin
 • dc klinieken

Of bereik ons via

Maandag tot en met vrijdag 08:30 – 17:30

lijn