SEO-copywriting

SEO-copywriting is het schrijven van (web)teksten die geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines. Wil jij je SEO-teksten uitbesteden omdat je beter gevonden wilt worden in zoekmachines? Wil je daarnaast tegelijkertijd de bezoekers op je website kwalitatieve content laten lezen? Laat je teksten dan schrijven door een van onze copywriters. Verwen jouw bezoekers met commercieel sterke, SEO-vriendelijke teksten. Onze copywriters creëren ijzersterke content in lijn met jouw positionering en doelstellingen.

Wil jij jouw SEO-teksten uitbesteden?

SEO-teksten uitbesteden

Bij SEO (Search Engine Optimization) zijn de teksten op de website belangrijk. Of het nou blogs, artikelen, productbeschrijvingen of normale webpagina’s zijn. Naast de content zijn er uiteraard ook andere onderdelen van belang die invloed uitoefenen op je online vindbaarheid, maar content speelt een grote rol en deze kun je makkelijk oppakken door kwalitatieve, SEO-vriendelijke teksten te laten schrijven.

Om te beginnen is er aan analyse nodig van de huidige SEO resultaten. Voor SEO-copywriting is een zoekwoordenonderzoek nodig. Deze kan zelf aangeleverd worden of door onze SEO-experts uitgevoerd worden. De wensen voor de teksten worden met jou afgestemd op je doelstellingen. Indien gewenst kunnen er ook interviews afgenomen worden voor je content binnen jouw organisatie of doelgroep. Is dit allemaal geregeld? Dan kunnen wij beginnen met je SEO teksten schrijven.

Voordelen SEO-copywriting uitbesteden

Met onze SEO-expertise kun je ervan uitgaan dat de teksten zullen bijdragen aan je positie binnen de zoekmachines. Omdat (unieke) content schrijven een tijdrovende klus kan zijn wordt dit steeds vaker uitbesteed. Onze experts kunnen content op frequente basis aanleveren met de pagina optimalisaties in ons achterhoofd. Daarnaast kan de content ook direct door Comaxx op de website worden geplaatst. Wacht dus niet langer om je SEO teksten te laten schrijven.

Waarom Comaxx?

Als full-service bureau hebben wij niet alleen specialisten binnen SEO, maar ook bij andere onderdelen binnen online marketing en webdevelopment zoals:

Voor SEO-copywriting advies of een kennismaking met Comaxx over SEO teksten laten schrijven kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

Onze marketing partners

Je SEO-teksten door ons laten schrijven?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder! 

  • Meer dan 20 jaar ervaring

  • Award winning

  • Online groei gegarandeerd

Wij behaalden resultaten voor
  • royalcanin
  • dc klinieken

Of bereik ons via

Maandag tot en met vrijdag 08:30 – 17:30

lijn