Digitale content marketing

Wij maken inspirerende en pakkende digitale content. Hiermee overtuigen we jouw doelgroep. Hoe doen we dat? Dat lees je op deze pagina.

Wat is digitale content marketing?

Om jouw doelgroep aan te trekken en te overtuigen van jouw product of dienst heb je goede content nodig. Digitale content die onder andere: 

 • Aansluit op het zoekgedrag van jouw digitale doelgroep 
 • Inspeelt op de wensen en behoefte van jouw digitale doelgroep 
 • Jouw digitale doelgroep inspireert en aanspreekt met de juiste boodschap 
 • Hen overtuigt actie te ondernemen op jouw digitale platform 

Goede digitale content moet perfect aansluiten bij de wensen en behoeften van jouw doelgroep. Als je de taal van jouw doelgroep spreekt en informatie toont waarnaar men naar op zoek is, is de kans groot dat je de doelen bereikt die je met jouw platform voor ogen hebt.

Om ervoor te zorgen dat teksten en afbeeldingen aansprekend zijn voor de doelgroep is het aan te raden digitale content te testen. Dit kan door middel van A/B testen. Zo onderzoeken we welke digitale content het beste presteert (afhankelijk van jouw doelstellingen). Op deze manier zorgen we ervoor dat de beste digitale content wordt gepresenteerd aan jouw doelgroep. 

Daarnaast houden we rekening met het apparaat waarmee jouw platform wordt bezocht. Is dit met een smart phone? Dan zullen we de digitale content op een andere manier moeten presenteren dan wanneer iemand via een laptop een bezoek brengt aan jouw domein.

Voor deze klanten realiseerden we al online groei

Succesvolle content marketing aanpak
 • Analyse & opstarten

  Na een online analyse en een persoonlijk gesprek stellen we jouw online doelstellingen vast en gaan we aan de slag.

 • Plannen & uitvoeren

  Maandelijks wordt er op vaste basis gewerkt aan het verhogen van jouw naamsbekendheid door inzet van diverse online marketing expertises.

 • Rapportage & advies

  Aan het einde van iedere maand wordt er door middel van een heldere rapportage teruggeblikt en worden er nieuwe kansen gespot.

 • Marketing opschalen

  Aan de hand van de rapportage & analyse spotten we kansen om verder op te schalen. Zo bouwen we je content marketing stap voor stap verder uit

Digitale content ontwikkelen

Nadat duidelijk is welke digitale content er ontwikkeld moet worden en waar deze content geplaatst zal worden, gaan we de content samen met jou ontwikkelen. Het gaat dan om: 

Uiteraard houden we rekening met jouw (huis)stijl en we zorgen ervoor dat alle digitale content hier perfect bij aansluit. Op deze manier zoeken we de juiste combinatie tussen jouw eigen stijl en hetgeen jouw doelgroep aanspreekt. 

Onze marketing partners

Waarom je kiest voor Comaxx digitale content marketing

Wil jij ook digitale content die perfect aansluit op jouw doelgroep en tevens helemaal in je eigen (huis)stijl is? Comaxx zet net dat stapje extra om dit voor elkaar te krijgen. Precies wat je van een partner mag verwachten. We werken niet voor jou maar met jou. We doen het samen en jij kunt op deze manier profiteren van onze uitgebreide expertise op het gebied van digitale content marketing. Daag ons uit en we behalen de beste resultaten. Aarzel niet en neem contact met ons op!