Digitale content marketing

Wij maken inspirerende en pakkende digitale content. Hiermee overtuigen we jouw doelgroep. Hoe doen we dat? Dat lees je op deze pagina.

Wat is digitale content marketing?

Om jouw doelgroep aan te trekken en te overtuigen van jouw product of dienst heb je goede content nodig. Digitale content die onder andere: 

  • Aansluit op het zoekgedrag van jouw digitale doelgroep 
  • Inspeelt op de wensen en behoefte van jouw digitale doelgroep 
  • Jouw digitale doelgroep inspireert en aanspreekt met de juiste boodschap 
  • Hen overtuigt actie te ondernemen op jouw digitale platform 

Goede digitale content moet perfect aansluiten bij de wensen en behoeften van jouw doelgroep. Als je de taal van jouw doelgroep spreekt en informatie toont waarnaar men naar op zoek is, is de kans groot dat je de doelen bereikt die je met jouw platform voor ogen hebt.

Om ervoor te zorgen dat teksten en afbeeldingen aansprekend zijn voor de doelgroep is het aan te raden digitale content te testen. Dit kan door middel van A/B testen. Zo onderzoeken we welke digitale content het beste presteert (afhankelijk van jouw doelstellingen). Op deze manier zorgen we ervoor dat de beste digitale content wordt gepresenteerd aan jouw doelgroep. 

Daarnaast houden we rekening met het apparaat waarmee jouw platform wordt bezocht. Is dit met een smart phone? Dan zullen we de digitale content op een andere manier moeten presenteren dan wanneer iemand via een laptop een bezoek brengt aan jouw domein.

Aanpak content marketing

Met goede digitale content overtuig je jouw doelgroep van je producten en/of diensten. Comaxx heeft ervaren digitale content experts in dienst die samen met jou onderzoeken welke content jouw doelgroep het meeste aanspreekt. Met kwalitatieve digitale content kan je jouw digitale doelen bereiken. Digitale content is onderdeel van de klantreis en hangt nauw samen met conversie optimalisatie (CRO).  

Nadat duidelijk is welke digitale content er ontwikkeld moet worden en waar deze content geplaatst zal worden, gaan we de content samen met jou ontwikkelen. Het gaat dan om: 

Uiteraard houden we rekening met jouw (huis)stijl en we zorgen ervoor dat alle digitale content hier perfect bij aansluit. Op deze manier zoeken we de juiste combinatie tussen jouw eigen stijl en hetgeen jouw doelgroep aanspreekt.