SEA-Quickscan

Wil jij snel inzicht in de prestaties van jouw Google Ads-campagnes? Wij voeren volledig gratis een SEA-quickscan (ter waarde van €575,-) voor je uit! We laten een van onze SEA-specialisten een van je campagnetypes doornemen en advies op maat geven. Hierdoor kun jij jouw account beter inrichten aan de hand van het advies van onze specialist. Een (gratis) SEA scan wordt ook wel een Google Ads scan genoemd.

Interesse in een gratis SEA-Quickscan?

Voordelen quickscan SEA

1Het is volledig gratis.
2Je krijgt snel inzicht in verbeterpunten.
3Nadat we toegang hebben tot je account heb je binnen 3 werkdagen een advies
4Je ontvangt praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt.
5Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek heb je de mogelijkheid om vragen te stellen.

Onze marketing partners

Vraag nu de gratis SEA-quickscan aan!

Wil jij ook meer uit jouw Google Ads halen? Start dan vandaag door onze gratis SEA-quickscan (t.w.v. €575) aan te vragen! Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Werkwijze gratis SEA scan bij Comaxx

Heb je je aangemeld voor de SEA-quickscan, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. We zullen (tijdelijk) toegang vragen tot je Google Ads-account, zodat we onze analyse kunnen uitvoeren. We zullen je ook vragen om één campagnetype te kiezen die wij gaan analyseren, bijvoorbeeld search-, display- of shoppingcampagnes. Zodra dit is geregeld, gaan wij aan de slag en voeren we de scan uit. We zorgen ervoor dat je binnen drie werkdagen nadat wij toegang hebben gekregen tot je account een advies op maat krijgt in een PDF-bestand. Daarnaast is er de mogelijkheid om een vrijblijvend adviesgesprek met ons aan te vragen. Hierin bespreken we ons advies in meer detail en heb jij de mogelijkheid om nog vragen te stellen. Aanmelden kan via het inschrijfformulier! Wacht niet te lang en vraag je gratis SEA scan aan!