SEA analyse

Een SEA analyse (Google Ads analyse) is een uitgebreide analyse van prestaties van je campagnes. We gaan dieper in op de kansen en knelpunten van het Google Ads account die je advertentiecampagnes kunnen belemmeren om hun volledige potentie te bereiken. Door beter te begrijpen hoe je advertentiecampagnes presteren, kun je stappen ondernemen om de prestaties te verbeteren en je campagnes te optimaliseren voor een maximaal effect. Heb je geen SEA specialist in-house? Ons team bestaat uit SEA experts die jouw Google Ads campagnes graag willen verbeteren.

Direct contact opnemen met onze SEA specialist voor een SEA analyse?

Wat komt er in een SEA analyse aan bod?

De SEA analyse, ook wel Google Ads analyse genoemd, is een strategische analyse die wordt gebruikt om de prestaties en effectiviteit van de campagnes te evalueren.

In de analyse wordt het hele Google Ads account onder de loep genomen. We analyseren de prestaties van alle advertentiekanalen, zoals Search, Shopping en Display. We bekijken onder andere de conversiemeting, accountstructuur- en instellingen, doelstellingen en of deze worden behaald. Ook worden landingspagina optimalisaties meegenomen, omdat deze bijdragen aan de prestaties van een campagne. Tot slot zoomen we in op hoe de kwaliteit van de campagnes verbeterd kan worden.

Ontdek jouw kansen

Na het analyseren van de verschillende campagnetypen volgt er een uitgebreid en op maat gemaakt rapport waarin we jouw kansen en knelpunten in kaart brengen. Hierin worden de aanbevelingen duidelijk omschreven, zodat jij er direct mee aan de slag kan gaan.

Heb jij geen Google Ads specialisten in-house en kun je het zelf niet oppakken? Onze SEA experts met jarenlange ervaring helpen je graag met een SEA analyse en andere vraagstukken. 

Enkele voorbeelden die je uit de SEA analyse kunt halen zijn aanbevelingen voor het verbeteren van de campagnestructuur, die beter aansluit bij jouw doelstellingen. Daarnaast kunnen automatische biedstrategieën ook een voorbeeld zijn, verder raden we het altijd aan om advertentieteksten regelmatig aan te passen op de behoeften van jouw doelgroep. Zo ben en blijf je relevant!

Wist je dat wij ook SEA campagnes in beheer hebben en gespecialiseerd zijn in Search Ads en Google Shopping?

Onze marketing partners

SEA analyse laten uitvoeren?

Ben jij benieuwd naar de kansen en knelpunten van jouw Google Ads campagnes en wil je op maat gemaakt strategisch advies? Neem direct contact met ons op voor een Google Ads analyse. Vul hieronder jouw gegevens in of contacteer ons via de live chat. We staan voor je klaar!

  • Meer dan 20 jaar ervaring

  • Award winning

  • Online groei gegarandeerd

Wij behaalden resultaten voor
  • royalcanin
  • dc klinieken

Of bereik ons via

Maandag tot en met vrijdag 08:30 – 17:30

lijn