CRO Marketing

CRO, ook wel Conversion Rate Optimization, is het optimaliseren van je website om de kans te maximaliseren dat bezoekers de gewenste actie ondernemen.

Wat is CRO marketing? 

Met CRO marketing zorg je dat je de juiste strategie inzet die de doelgroep op de website aanzet tot conversie. Dit kan variëren van het inschrijven op een nieuwsbrief tot het doen van een aankoop. Bij Comaxx gebruiken we een mix van analytische tools, gebruikerstesten en psychologische inzichten om problemen in het conversieproces te herkennen en op te lossen. Een website die voldoet aan de juiste CRO marketing strategie is het fundament van een goed converterende website. 

Wat heb je aan CRO?  

De juiste CRO marketing strategie zorgt voor verschillende voordelen. Ten eerste, het verhoogt de efficiëntie van je website door meer te doen met hetzelfde aantal bezoekers. Dit betekent meer leads, verkopen en uiteindelijk meer omzet zonder extra uitgaven aan verkeer. Ook niet onbelangrijk: CRO verbetert de gebruikerservaring, wat leidt tot directe conversies en bijdraagt aan langdurige klantloyaliteit en merkvoorkeur. 

Ons team van CRO-experts staan klaar om een converterende website voor je te maken. Ben jij klaar om het maximale uit jouw website te halen? Nee contact met ons op! 

Samenwerken?

Klaar om samen het maximale uit jouw organisatie te halen? Neem contact met ons op! 

  • Samen online succes behalen
  • Ontvang vrijblijvend persoonlijk en professioneel advies
  • Meer dan 20 jaar online ervaring

 

Comaxx neemt je privacy serieus, dus we gebruiken jouw persoonsgegevens alleen voor administratieve doeleinden en om de producten en services te leveren die je bij ons opvraagt. Uitschrijven kan op elk gewenst moment. Zie hier het volledige cookie- en privacybeleid.

Wij realiseerden
extra online groei voor: