User testing

User testing, ook wel bekend als usability testing, houdt in dat echte gebruikers taken uitvoeren op jouw product, website of app, terwijl ze hun gedachten hardop delen en hun interacties worden geobserveerd.

Neem contact op

User Testing geeft je dus directe feedback over hoe echte gebruikers omgaan met jouw product of dienst, waardoor je kostbare inzichten krijgt die kunnen leiden tot een verbeterde gebruikerservaring en zo ook meer conversies. Het is lastig om jouw doelgroep te identificeren en te bereiken voor zo’n onderzoek, maar wij kunnen je hierin ontzorgen!

User Testing uitbesteden

Of je nu een start-up bent die net begint of een gevestigd bedrijf dat zoekt naar manieren om te innoveren, ons team van experts kan je helpen om de meeste waarde uit je website of app te halen met User Testing. We beschikken over de tools, technieken en expertise om ervoor te zorgen dat je de feedback krijgt die je nodig hebt om beslissingen te nemen die zullen zorgen voor tevreden klanten en groei in conversies.

Samenwerken?

Klaar om samen het maximale uit jouw organisatie te halen? Neem contact met ons op! 

  • Samen online succes behalen
  • Ontvang vrijblijvend persoonlijk en professioneel advies
  • Meer dan 20 jaar online ervaring

 

Comaxx neemt je privacy serieus, dus we gebruiken jouw persoonsgegevens alleen voor administratieve doeleinden en om de producten en services te leveren die je bij ons opvraagt. Uitschrijven kan op elk gewenst moment. Zie hier het volledige cookie- en privacybeleid.

Wij realiseerden extra online groei voor: