Google Ads uitbesteden

Hoe kun je Google Ads uitbesteden en wat kun je daarvan verwachten? Het is één van de online marketingtechnieken die bijzonder goed laat zien wat iedere geïnvesteerde euro oplevert. Dus zoek je een specialist die jouw campagnes kan verbeteren? Of heb je nog geen ervaring met Ads, maar wil je daar wel graag gebruik van maken? Wij gaan voor je aan de slag. Je kunt jouw SEA (Search Engine Advertising) uitbesteden, zodat je zeker weet dat er specialisten mee aan de slag gaan.

Meer weten over Google Ads?

Let op: wil je Google AdWords uitbesteden? Het programma voor advertenties in de zoekresultaten heet inmiddels Ads. Dat is de nieuwe naam van AdWords. Daarom zullen we het in de rest van de tekst hebben over ‘Google Ads’.

Bovenaan in Google?
 • Google shopping campagnes

  Wij boosten jouw E-commerce omzet. Via Google shopping of Smart shopping campagnes.

 • Google text search campagnes

  Bovenaan in Google met text search. De juiste campagnes met hoog rendement.

 • Google display advertenties

  Gerichte zichtbaarheid met beeld- en video advertenties in de hele customer journey.

 • Google video campagnes

  Advertenties weergegeven in video’s, laat jouw YouTube uitbesteden.

SEA uitbesteden: wat doen we?

Afhankelijk van het doel, de markt en targeting stellen we een marketingkanaal planning op. Vaak gaan we eerst aan de slag met de ‘lower funnel’ kanalen, dit vanwege de hoge conversie. Als we die hebben staan bouwen we het uit naar andere kanalen. Zo halen we het optimale rendement. Vooraf aan een traject geven we vaak een stukje marketing consultancy om naar boven te halen hoe we de beste mediamix opzetten. Een specifieke aanpak werkt vaak het beste. Zo passen we onze strategie ook aan op mkb marketing voor kleinere bedrijven, deze bedienen we vaak full service. Grote Enterprise bedrijven hebben vaak al veel meer in house qua marketing. Echter zien wij vaak wel ook hier nog verbeteringen qua inzet van online marketing. Zo komen we vaak tot nog een beter rendement op de marketing communicatie inzet. Daarnaast hebben we het ook over wat Google Ads uitbesteden gaat kosten met betrekking tot de gewenste strategie.

Google Ads uitbesteden? Neem contact met ons op

SEA: onze aanpak

Je kunt jouw Google Ads uitbesteden aan onze specialisten, bijvoorbeeld als je daar zelf geen ervaring mee hebt. Of als je wel weet wat er belangrijk is, maar de tijd of capaciteit mist. Wij pakken het voor je op, standaard aan de hand van de vijf onderstaande stappen.
 • 1. Doelstellingen
  Welke doelstellingen heb je online en specifiek voor SEA? Geef ons aan waarom je de Google Ads-campagnes wilt uitbesteden en wat je daarmee graag wilt bereiken. Het geeft ons een beeld van de inzet die je van ons verwacht en hoe we je zo goed mogelijk kunnen helpen.
 • 2. Doelgroepen
  Welke doelgroep is er belangrijk? Of om welke doelgroepen gaat het in de campagnes voor SEA? Vertel ons wie je probeert te bereiken, met welke advertenties je dat wilt doen en wat de landingspagina’s zijn waarop bezoekers terecht moeten komen.
 • 3. Campagne opties
  We bespreken de verschillende campagne-opties. Heb je nagedacht over zowel SEA als advertenties in het display-netwerk, in Shopping of voor Youtube uitbesteden? Wij leggen je de mogelijkheden uit en delen resultaten die we voor andere klanten bereiken.
 • 4. Opstarten
  Na jouw akkoord zullen we de SEA-campagne(s) opstarten. Je kunt op die manier Google Ads uitbesteden, om er zelf zo min mogelijk naar te hoeven omkijken. Wij richten SEA voor je in en gaan met de doelstellingen aan de slag.
 • 5. Rapporteren
  Jij wilt natuurlijk graag weten wat iedere geïnvesteerde euro oplevert. Daarom rapporteren we nauwkeurig over de resultaten die we voor je bereiken. Bovendien sturen we bij waar dat nodig is, voor een nog sterkere SEA-campagne.


Voor deze klanten realiseerden we al online groei

Ads uitbesteden: ervaren specialist

Dus wil je Ads uitbesteden aan een ervaren specialist? Wij weten uit ervaring welke mogelijkheden Google Ads biedt. En hoe onze klanten daarmee bouwen aan een structureel groter aantal bezoekers en betalende klanten.

We denken strategisch mee met jouw business. Dat betekent dat we de vinger aan de pols houden tijdens campagnes. En zien we kansen op plekken waar je die zelf niet meteen ontdekt had. We geven het je aan, ook als we bij andere klanten merken dat het slimmer of beter kan.

Onze marketing partners

Op zoek naar een SEA-specialist?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder! 

 • Meer dan 20 jaar ervaring

 • Award winning

 • Persoonlijk advies

Wij behaalden resultaten voor
 • royalcanin
 • dc klinieken

Of bereik ons via

Maandag tot en met vrijdag 08:30 – 17:30

lijn