SEA-bureau

Zorg er met een SEA-bureau voor dat je helemaal bovenaan de zoekresultaten komt. En als we zeggen bovenaan, dan bedoelen we ook bovenaan. Google toont zo’n 3 tot 4 advertenties boven de rest van de zoekresultaten. Wij zorgen er als Google Ads bureau voor dat je binnen die advertenties helemaal bovenaan komt. Of dat je een tweede of derde positie krijgt, als dat sterker op de kosten bespaart en je toch het gewenste rendement oplevert natuurlijk.

Meer weten over SEA?

SEA-bedrijf: wat doen we?

1Zoekwoordenscan Op welke zoekwoorden adverteer je op dit moment? Wat levert dat op? Zijn er misschien andere zoektermen beschikbaar die meer kansen bieden? Wij zoeken het voor je uit en adviseren je wat er mogelijk beter kan.
2Analyse van de CTR Hoe vaak klikken bezoekers jouw advertenties in Google aan? We beoordelen de Click Through Rate (CTR) en adviseren je waar het misschien beter kan. Wij hebben ervaring met talloze campagnes voor kleine, grote(re) en grote klanten voor B2C en B2B.
3Nieuw plan van aanpak Zoek je naar een compleet advies of een volledig plan van aanpak? Wij analyseren jouw website, de markt en geven je aan hoe we het zouden aanpakken. Zo weet je zeker dat we als SEA-bureau effectief voor je aan de slag kunnen.

We zijn jouw Google Ads bedrijf dat nadenkt over die beste positie binnen de advertenties. Dus wil je hoe dan ook helemaal bovenaan staan? Of ervoor zorgen dat je binnen het beschikbare budget zolang mogelijk kunt adverteren? Wij begrijpen dat je verschillende doelstellingen kunt hebben. Of dat de doelstelling per zoekterm kan variëren. Daar houden we rekening mee. En heb je weinig ervaring met een SEA-bureau of wil je voor het eerst aan de slag met Google Ads? We leggen hierboven uit welke stappen we ondernemen.

Voor deze klanten realiseerden we al online groei

Google Ads bureau: meer online omzet

Dus zoek je een Google Ads bureau? Wij helpen je bij te sturen waar dat nodig is of ontwikkelen een compleet nieuwe campagne. Zo zorgen we er als SEA-bedrijf voor dat je met dit kanaal aan de slag kunt of dat je er meer uit kunt halen.

Uiteraard bespreken we vooraf jouw doelstellingen en zullen we achteraf rapporteren over wat we bereiken. Op die manier weet je zeker dat de investeringen die je doet zich dubbel en dwars terugbetalen. We laten je zien wat onze inzet oplevert, al merk je dat natuurlijk ook aan meer bezoekers, meer online verkopen en bijvoorbeeld meer (contact)aanvragen.

Onze marketing partners

SEA-bureau

We zijn jouw SEA-bureau met ervaring, zowel binnen B2C als B2B. Dus probeer je consumenten of juist zakelijke klanten te bereiken? Ze zoeken beiden via Google en andere zoekmachines naar jouw producten en diensten.

Heb je weinig of geen ervaring met SEA en zoek je daarvoor een bureau? Of heb je het geprobeerd, maar merk je dat je er niet uitkrijgt wat anderen voor elkaar krijgen? Geen probleem, onze SEA consultants zoeken uit waar het beter kan en pakken het voor je op. Samen bepalen we de beste strategie om vanuit de zoekmachines meer bezoekers en klanten te trekken. Met Google Ads creëren we een belangrijk nieuw online verkoopkanaal voor jouw website of webshop.

Op zoek naar een SEA-bureau?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder! 

  • Meer dan 20 jaar ervaring

  • Award winning

  • Online groei gegarandeerd

Wij behaalden resultaten voor
  • royalcanin
  • dc klinieken

Of bereik ons via

Maandag tot en met vrijdag 08:30 – 17:30

lijn