Digitale marketing strategie

Comaxx ontwikkelt jouw digitale marketing strategie. Hoe pakken we dat aan? Dat lees je op deze pagina.

Wat is een digitale marketing strategie?

Ons succes wordt bepaald door de mate waarin wij jou kunnen helpen met het behalen van (digitale) doelen, of je nu een commercieel of informatief platform hebt. Dat bereiken we door maximale ondersteuning te bieden op digitale vlak. Een belangrijke voorwaarde voor een goede samenwerking is een gedegen digitale strategie. Deze kunnen wij samen met jou ontwikkelen zodat we een goed startpunt hebben voor verdere samenwerking.  

De digitale marketing strategie moet goed aansluiten op jouw wensen en behoeften en die van de doelgroep. Een goede strategie geeft onder andere antwoord op de volgende (commerciële) vraagstukken:

De digitale strategie zet uiteen hoe je de digitale dienstverlening zo goed mogelijk afstemt op jouw doelgroep. Uiteindelijk gaat het erom dat je jouw digitale doelgroep optimaal kunt bedienen. Wij helpen je om dit te bereiken. Onze digitale marketing strategen duiken hier graag samen met jou in om zo tot de juiste aanpak en strategie te komen.   

Aanpak digitale marketing strategie

Het ontwikkelen van een goede marketing strategie gaat over het combineren van digitale marketing kennis vanuit Comaxx met de kennis die jij hebt over jouw eigen organisatie. Onze strategen zullen daarom veel vragen aan je hebben om voldoende kennis te verzamelen. Deze kennis verzamelen we bij voorkeur in een strategische sessie die als startpunt dient voor de ontwikkeling van de digitale strategie. Het eindresultaat is een strategie in de vorm van een plan met een korte en lange(re) termijn planning.