Mi Flow

Mi Flow is een luxueus, duurzaam en uniek hotelconcept in de regio Tarragona, Spanje. Gelegen in Miami Playa, aan het prachtige strand van Playa Cristal.

Wat ooit begon als een droom in Nederland, werd werkelijkheid in de zomer van 2024. Van een zanderig perceel naar de realisatie van acht luxe villa’s en suites.

Meer informatie

Offline en online perfect op elkaar afgestemd

De uitdaging voor Comaxx was om de unieke visie van Mi Flow ‘morning luxury’ te vertalen naar een samenhangende merkidentiteit. Dit betekende niet alleen het ontwerpen van een visueel aantrekkelijke en functionele website, maar ook het creëren van fysieke materialen zoals visitekaartjes en banners die dezelfde luxe en serene uitstraling hebben. Door deze integrale aanpak kon Comaxx ervoor zorgen dat gasten een consistente merkervaring hebben, ongeacht of ze online of offline met Mi Flow in aanraking komen.

Merkontwikkeling tot functionele website

Het Mi Flow project, is een perfect voorbeeld van hoe een complete aanpak van merkontwikkeling tot een functionele website kan leiden tot een succesvol eindresultaat. Het begon met een droom van een luxueus hotel in Spanje met een focus op “morning luxury”. Comaxx werd ingeschakeld om deze droom om te zetten in een tastbaar merk en een functionele website die deze visie perfect weerspiegelt.

Brandanalyse

Comaxx voerde een grondige brandanalyse uit om de basis te leggen voor de merkidentiteit van Mi Flow. Deze analyse omvatte marktonderzoek, concurrentieanalyse en het identificeren van de kernwaarden en unieke verkoopargumenten van het merk.

Merkontwikkeling

Op basis van de brandanalyse werd een brandbook ontwikkeld met richtlijnen voor alle visuele en verbale elementen. Dit document was de basis voor het merk en zorgde voor een eenduidige merkbeleving in alle communicatie. Het designteam van Comaxx heeft een complete huisstijl ontworpen voor Mi Flow. Dit omvat logo’s, visitekaartjes en andere visuele elementen.

Websiteontwikkeling

Vervolgens werd de website ontworpen en ontwikkeld, waarbij een serene en luxueuze uitstraling werd nagestreefd. Technische elementen zoals het reserveringssysteem en e-mailautomatisering werden geïntegreerd om een naadloze gebruikerservaring te garanderen. Na de lancering van de website werden feedback en gebruiksdata verzameld om de website verder te optimaliseren voor de gebruikerservaringen.

“ Comaxx heeft ons stap voor stap meegenomen in het neerzetten van ons merkverhaal. Er was ruimte voor elkaars ideeën en we vulden elkaar hierin goed aan. Het is fijn dat Comaxx alle benodigde kennis in huis heeft. De communicatie verliep soepel en professioneel. We zijn zeer tevreden met de behaalde resultaten. Als je op zoek bent naar een bedrijf dat je vanaf het begin perfect ondersteunt, dan raden we Comaxx 100% aan! “

Samenwerken?

Klaar om samen het maximale uit jouw organisatie te halen? Neem contact met ons op! 

  • Samen online succes behalen
  • Ontvang vrijblijvend persoonlijk en professioneel advies
  • Meer dan 20 jaar online ervaring

 

Comaxx neemt je privacy serieus, dus we gebruiken jouw persoonsgegevens alleen voor administratieve doeleinden en om de producten en services te leveren die je bij ons opvraagt. Uitschrijven kan op elk gewenst moment. Zie hier het volledige cookie- en privacybeleid.